Jotkut ulkoilut on kyllä rasittavia... Hetki sitten oli yksi niistä. Miko kävi usein lahkeisiin kiinni. Ensimmäisellä kerralla otin pallolelun esiin ja leikin sen kanssa ja sen jälkeen ojensin vaan käden eteenpäin ja pidin hihnan lyhyenä ettei se ylettänyt. Tuo lahkeisiin hyökkäily vaan yleistyy. Nyt sitä tapahtuu jo lähes joka ulkoilukerralla. Poika tietysti haluaa vain leikkiä, mutta ei tuo ole kivaa. Täytyypi siis leikkiä sen kanssa kotona enemmän. Miko myös innostui kaivamaan multaan kuopan. Jouduin olemaan ikävä ja lopettamaan tuon hauskuuden joidenkin minuuttien jälkeen, kun multaa meni suuhun siihen tahtiin, että Mikolla olisi kohta ollut sitä maha täys. Päivällä kun tulimme hissillä ylös ja piti tulla hissistä pois, Miko meni lattialle makaamaan ja haukkui. Ja kun pyysin sitä tulemaan uudestaan, niin taas se haukkui. Silloni alkoi jo naurattaa, kun Mikon pää oli maassa ja haukahtaessa sen huulet vaan kohosivat Hymy Vielä kerran sen piti haukahtaa, mutta sitten se tuli kiltisti kotiin.

Jäi muuten eilen illalla mainitsematta, että Miko murahti yhdelle ohi menevälle koiralle Yllättynyt Muihin koiriin se on suhtautunut uteliaasti, vähän koirasta riippuen se on heti ollut innokas tekemään tuttavuutta tai sitten istunut meidän jaloissa ensin tarkkailemassa. Ei se kyllä tuolloinkaan mitenkään aggressiiviselta vaikuttanut, se vain istui ja katsoi ja sitten murahti.

Toinenkin juttu, joka piti eilen mainita pentukurssin yhteydessä. Elokuussa, juuri silloin kun Miko on kolmen kuukauden ikäinen, alkaisi siellä Pitäjänmäessä pentuagility. Mutta ikäraja on 4kk Otsan rypistys Toivottavasti myöhemmin syksyllä alkaisi jossain sopivassa paikassa pentuagilityä ja pentutokoa. Pitäisi varmaan kohta olla yhteydessä Veikkolan koirakerhoon ja kysellä miten usein ne järjestävät agility- ja tokokursseja. Ja onko paljon jonoa... Ja voiko nummelalainen edes liittyä kun se on tarkoitettu pääasiassa pohjois-Kirkkonummilaisille.

Mikon korvakorut on kasvanut jo ihan kivasti. Toivottavasti niistä tulee sopivan pitkät ja kauniit. Tai komeat Hymy

Toivottavasti illalla on jo mukavan viileää, että voisi tehdä vähän pidemmän lenkin. Tänään on ollut niin kuuma, että olen pääasiassa antanut Mikon mennä omaan tahtiin Rautian nurmikolla etten sitä liikaa väsytä.