Eilen joskus iltapäivällä Miko innostui metsästämään muurahaisia Hymy Se löysi sokerimurkkujen pesän ja siinä sitten oltiin nenä maassa vähän väliä. Miko jäi myös siihen pesän vierelle makaamaan niin, että murahaiset alkoi jo kiivetä sen turkissa. Siinä oli ilmeisesti kivaa kun ei poika millään olisi halunnut pois lähteä.

Illalla viimeisellä ulkoilulla ruuan jälkeen olimme pikku sateessa noin 40min. Minä siinä odottelin, että pojalta kakka tulisi ja pääsisi sisälle, mutta ei tullut (johtuen varmaan edellisen ulkoilun tuplasta). Lopulta Miko lähti itse johdattamaan meitä kotiovelle Hymy Eikä mitään tullutkaan kuin vasta aamulla.

Aamulla olikin hyvin lyhyt ulkoilu. Olimme Mikon kanssa Rautian nurmikolla, meidän talon takana, kun ohi meni kaksi nuorta isohkoa koiraa. Niitä Miko katsoi istuen ja niiden mentyä ohi tuli jalkoihini makaamaan. Ehkä ne oli jotenkin pelottavia kun kotiin piti päästä pikaisesti. Edes roskikseen ei olisi saanut käydä kakkapussia viemässä kun Miko alkoi vikisemään kun sinne yritin. Piti päästä mahdollisimman pian kotiin.

Aamupäivällä rapun edessä tuli vastaan pieni musta sekarotuinen koira, joka ilmeisesti asuu meidän rapussa. Oli tosi kiva kun ulkoiluttaja sanoi, että koira on rokotettu ja terve. Pääsimme siis turvallisin mielin siihen tutustumaan. Ensin Miko kyllä vähän pelästyi, mutta sen jälkeen toinen koira oli se joka pakoon meni. Se ei halunnut leikkiä Mikon kanssa Hymy Niin harmi Mikon mielestä. Kun pääsimme meidän talon etupuolelle, vastaan tuli poika, joka jäi Mikoa silittämään ja kertomaan tuttunsa Kiia-koirasta. Pojan kaulassa olevassa avainnipussa roikkui kiva pieni husky pehmolelu, johon Miko tarrasi kun poika oli kyykistynyt. Sen jälkeen poika antoi avaimensa pari kertaa Mikolle, joka husky suussa meni lujaa meistä pois päin Hymy Sitten Miko vähän riehaantui ja alkoi muristen hyökkäilemään poikaa kohti. Se sai pojan vähän pelästymään eikä se sitten kauaa siinä enää ollutkaan. Myöhemmin tänään myös yksi pyöräilevä mies pysähtyi Mikon nähdessään, mutta mies taisi olla vähän pelottava kun Miko ei mennyt tutustumaan.

Hassua, miten Miko välillä katsoo telkkaria. Eilen aamulla katsottiin hetken Smurffeja ja illalla Vesku-Show'ta. Kun Vesku-Show'ssa alettiin pianoa soittamaan, Miko haukahti kerran tv:lle. Ja myöhemmin samaisessa ohjelmassa soitettiin trumpettia tms. Silloin Miko makasi sylissäni ja trumpetin äänen kuullessan se nousi ylös ja meni telkkarin eteen. Hetken se katsoi seisoen ja sitten istuen Hymy Tänään katsottiin vähän Vaaleanpunaista Pantteria.

Tänään tuli myös ensimmäinen lelu rikottua. Kasvattaja-Monicalta saatu kumivalas löytyi raadeltuna olohuoneen lattialta. Olin nukahtanut sohvalle ja herätessä pelästyin kun näin kumin palaset maassa. Keräsin kaikki talteen ja aloin kasaamaan valaan pyrstöä. Onneksi kaikki palat, yhtä ihan tosi pientä lukuun ottamatta, löytyi. Täytyy tuo toinen kumilelu pitää Mikon ulottumattomissa kun ei sillä leiki.

Tässä kuva eiliseltä pitkältä lenkiltä.

1247416969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haluaisin ottaa vähän enemmän kuvia ulkona, kun niissä Miko on paremmin edukseen, kun meidän vaaleita lattioita ja seiniä vasten. Pojasta on vaan niin vaikea saada kuvaa kun vauhtia riittää. Kuten alla näkyy.

1247416988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miko kävi tänää vähän suihkussa kastautumassa.

1247417005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puoli seitsemän jälkeen kotiuduimme viimeisimmältä ulkoilulta ja sen jälkeen alkoi väsyttää.

1247417040_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja pitää tässä vielä mainita nyt kun tuli mieleen, että Markus on vähän mustis kun Miko tulee niin usein mun syliin Hymy Eilen illalla Markus kovasti yritti houkutella Mikoa sen syliin, mutta ei poika tullut. Kateellisena se sitten katsoo kun Miko nukkuu söpösti mun sylissä Nauru