Nyt on ilmoittauduttu myös pentuagilityyn, joka alkaa syyskuussa Nauru Tämäkin on Pitäjänmäessä ja se on sopivaan aikaan kun pääsen sinne suoraan meiltä yhdellä bussilla. Olin yhteydessä Koiranonneen, mutta siellä ei ollut vielä riittävästi halukkaita, että seuraavaa kurssia olisi tiedossa. Selailin Silkkitassun nettisivuja ja huomasin, että syyskuulle oli tullut pentuagilityä ja pakko oli heti ilmoittautua, että pääsee mukaan. Koiranonnella kurssikertoja olisi kaksi enemmän, luento ja kirjallinen materiaali, joista ei ollut mainintaa Silkkitassussa (eli ei varmaan ole, mikä on harmi), mutta ei voi odottaa niin kauaa, että Koiranonnesta jotain kuuluisi Hymy Pentuagility löytyi kun tutkin millä busseilla sunnuntaina menen ja kauan kurssit kestää, että voin keksiä jotain siihen väliin. Pentukurssin ja pentujen touhupäivän välille jää noin 3 tuntia... Ehkä menen äidin luo Kannelmäkeen, että Miko pääsee rauhassa nukkumaan. Ei sitten tarvitse mennä maanantaina kastelemaan äidin kukkia, kun siellä ei kukaan ole kotona.

Auton hankinta on suunnitelmissa ensi keväänä, se vähän helpottaisi tuota harrastamista Hymy Olen tosin viimeksi ajanut syksyllä 2005 ja kortinkin saanut 2003, joten ajokokemus on vähän vähäistä... Ehkä pitää sitten ottaa ajotunteja muistin virkistämiseksi.

Kävin eilen ostamassa Mikolle lisää makupaloja ja pari leluakin tarttui mukaan. Myyjä suositteli kuivattuja naudan mahapaloja, joista kaikki koirat tykkää. Ostin myös toisia tarpeeksi pieniä makupaloja, jotka sopii hyvin koulutustilanteisiin. Leluista ostin Kongin yksinolon viihdykkeeksi (vielä täytyy keksiä mitä sinne sisään) ja huopaisen solmulelun, jonka väleihin voi piilottaa nameja. Kong on extreme ja L-kokoa (15-30kg), joten sen ainakin pitäisi uskaltaa jättää Mikolle ilman vahtia Hymy Mukaan tarttui myös leopardikuvioinen tennispallo kun ei Mikolla ole yhtään palloa. Pallolla Miko tykkääkin leikkiä Hymy

Nyt on myös madotus ok. Täytyykin tästä lähteä nyt ulos kun Miko juuri heräsi.