Aamupäivällä meidän pikku-pointteri löysi pupun puskasta Hymy Miko jäi sellaiseen pointterimaiseen asentoon, toinen etujalka ylhäällä (en kylläkään tiedä nostaako seisovat koirat jalkaa ylös vai tekeekö niin vain Mikki-Hiiren Pluto Hymy). Aika hyvin Miko pupua lähestyi ku se lähti karkuun vasta kun Miko oli sitä hetken tuijottanut.

Toissapäivänä naapurissa asuva nainen pysähtyi kun olin Mikon kanssa ulkona ja kysyi voisiko hänen tytöt käydä ulkoiluttamassa meidän koiraa. Tytöt oli aikaisemmin ulkoiluttaneet toisen naapurin koiria, mutta ne muutti pois tässä kesällä. Sanoin, että sopiihan se vähän myöhemmin (eli kun poika tästä kasvaa). Tytöt tuli kuitekin jo samana päivänä soittamaan ovikelloa. Sanoin, että tulisivat seuraavana päivänä uudestaan, kun Miko oli nukkumassa (vaikka heräsikin ja tuli ovella käymään) ja olimme myöhemmin menossa Beean kanssa leikkimään. Eilen tytöt sitten tulivat vähän sen jälkeen kun olin tullut Mikon kanssa kotiin, joten ehdotin myöhempää aikaa, mutta se ei kotiintuloaikojen vuoksi käynyt. Kerroin heille mihin aikaan tänään menen ulos ja päiväruuan aikana he tulivatkin. Mielestäni Miko on vielä vähän liian pieni, että uskaltaisin päästää sen yksin lasten kanssa ulos (pitää pystyä ottamaan suusta pois sinne kuulumattomat tavarat, puree, hyökkää välillä jalkoihin...), joten lähdin tyttöjen ja Mikon kanssa ulos. Yhdellä tytöistä oli oma koira, joten hänellä on ainakin vähän enemmän kokemusta koirista. Lenkki meni ihan hyvin, mutta Miko puri tytöistä vanhinta kun hän oli ottamassa hihnaa pois jalan ympäriltä, jonka jälkeen tyttö vähän arasti oikaista hihnaa. Saman tytön jalkoihin Miko hyökkäili pari kertaa. Hiekkakentällä oli kiva kuralammikko, jota Miko kävi kaivamassa samalla tavalla kuin vesikuppiakin Hymy Vähän oli jaloissa huuhdeltavaa, mutta hyvin kura ehti kuivua ja karista pois. Loppumatka ei enää sujunut niin hyvin, kun Miko ei millään tahtonut mennä samaan suuntaan kuin muut. Saa nähdä käyvätkö hakemassa enää uudestaan Mikoa ulos Hymy

Kirjoitin joskus aikaisemmin, että Miko tulee kotiin paljon mieluummin kun lähtee ulos. Nyt on alkanut menemään normaalimmalla tavalla eli ulos mennään oikein hyvin ja kotiin vähän huonommin Hymy Rapussa se ei välillä tahdo millään tulla hissiin, meidän kerroksessa Miko ei välttämättä tule hissistä pois vaan jää sinne makaamaan ja hissistä tultuaan se lähtee vastakkaiseen suuntaan kuin missä meidän kotiovi on.