Eilen illalla tuli riehuttua ulkona vähän enemmän kuin olisi saanut… Kun ei rokotusten jälkeen pariin päivään saisi kovin riehua. Menimme Rautian nurmikolle, jossa Miko alkoi kovasti vetämään. Pysähdyin aina kun se veti eikä se millään olisi tahtonut pysyä paikallaan. Kun kulkeminen alkoi sujua, Miko johdatti vauhdikkaasti nenä maassa nurmikon toiseen päähän. Sieltä matka jatkui pienelle nurmikaistaleelle Rautian ja niityn väliin, jossa Miko lähti juoksemaan ja päätin sitten juosta sen mukana. Siellä edellä juoksi pupu, enkä tiedä näkikö Miko sitä kun meni koko ajan nenä maassa, mutta sitä pupua se taisi jäljittää. Pupu katosi aika pian näkyvistä, mutta juoksimme ihan sen kaistaleen päähän. Sitten käännyimme takaisin, ehkä Miko ei enää tiennyt minne se pupu meni Hymy Jäljestämistä haluan pojan kanssa koittaa, kun olen nähnyt miten se nenäänsä käyttää. Miko vielä juoksi ympyrää nurmikolla ja törmäsi sitten yhteen niistä harvoista pienistä pihlajista, joita sinne on istutettu…

Töihin menin 45min myöhemmin, joten nukuin myös sen verran pidempään. Vaikka nousin ylös klo 6.15, ei Miko ollut pitänyt minkäänlaista ääntä. Lomani aikana Miko joskus nukkui puoli seitsemään asti, mutta sitä ennen se oli herännyt ja ulissut ja mennyt sitten takaisin nukkumaan kun kukaan ei tullut sen luo. Ja nyt sitten ollaan ihan hiljaa… Hyvähän se vain Hymy Ehkäpä myöhemmästä ajasta johtuen Miko oli paljon energisempi aamulla, erityisesti sen jälkeen kun tulimme ulkoa. Siitä varmaan johtui, että ensimmäistä kertaa Miko alkoi itkemään kun lähdin. Olen aina oven suljettuani hetken kuunnellut alkaako se ulisemaan ja aikaisemmin on ollut hiljaista. Nyt sitten ääni oli melko kova. Sen jälkeen kun on tullut töistä kotiin, Miko ei halua olla yhtään yksin. Vessaankin kun menee, niin se alkaa jo ulisemaan oven takana.

Tänään taas ollut tosi kuuma päivä meillä kotona. Meillä on jo pari päivää ollut rullaverhot vedettynä ikkunoiden eteen, jotta lämpö pysyisi poissa. Yhdellä seinällä on 5 ikkunaa, niistä 3 olohuoneen ja 2 keittiön tai oikeastaan ruokailutilan, joka on yhtenäinen olohuoneen kanssa. Kolmessa normaalissa ikkunassa on musta rullaverho (en tiedä miksi ostin joskus sen värisen enkä vaaleaa…). Pikkuikkunan ja parvekkeen oven eteen vedän verhon. Kävin kokeilemassa onko mustat rullaverhot kovin kuumia (olihan ne) ja kun yhtä verhoa vähän nostin, huomasin, että ikkuna on haljennut! Toisessa sisäikkunassa on pitkä halkeama. Mistä ihmeestä se on voinut tulla? Yllättynyt Pitää varmaan huomenna soittaa huoltomiehelle.

Tänään tehtiin myös viikkopunnitus, painoa 6,8kg.

Kun kävin töiden jälkeen Mikon kanssa lenkillä, kiinnitin huomiota sen häntäkarvoihin. Piti ottaa niistä kuva, kun vähän jo näkyi pidempiä karvoja. Ihailen aina Mikon korvakoruja ja häntäkarvoja ja toivon, että ne kasvavat pian komeiksi Hymy Kuvan pikku häntäkarvoista pistän vaikka huomenna, kun läppäri ei jostain syystä tahdo yhdistää meidän langattomaan nettiin ja tulin siksi Markuksen koneelle kirjoittamaan.