Pikkumies painaa nyt 7,1kg ja säkäkorkeus on noin 34cm Hymy Säkäkorkeuden mittaaminen ei ollut ihan helppoa... Markus yritti pitää Mikon seisomassa makupaloilla, mutta mitta kiinnosti poikaa enemmän. Heittoa on kuitenkin enintään pari senttiä.

Eilen illalla pistettiin sitten sitä Exspotia ja kyllä oli vaikeaa... Mikon turkkiin on tosi vaikea tehdä jakausta, ainakaan mitään paria senttiä pidempää. Aine piti kaataa ihoon, ei turkkiin. Leikkasin ensin putkilon auki siitä missä oli merkki. Putkiloon jäi pieni nokka, josta aineen kaataminen olisi mennyt varmaan paremmin, mutta kun reikää ei ilmeisesti tullut, jouduin leikkaamaan enemmän. Sitten kaataessa ainetta tulikin oikein kunnolla ja suurin osa turkkiin. Turkissa oli vielä aamulla selkeästi havaittavassa se kohta, johon ainetta tuli. Töiden jälkeen sitä ei enää niin nähnyt, mutta tuntuu kyllä. Pitää varmaan pestä tai huuhdella Mikoa huomenna.

Ostin vihdoin tänään sen flexin, jota olen katsellut jo pidemmän aikaa (ennen kuin meillä oli koiraakaan) kun se on niin kivan näköinen Hymy Sellainen ruskea. Tänään illalla pitää testata sitä, mutta ei sitä vielä ole tarkoitus ottaa käyttöön. Tietääkseni flexi ei ole hyvä kun opetellaan nätisti hihnassa kulkemista. Ei flexiä ole myöhemminkään tarkoitus ottaa "arkikäyttöön" vaan käyttää sitä vaikka metsässä tai muualla jossa on tilaa ja jossa en kuitenkaan halua/voi päästää koiraa vapaaksi.

Miko on eilen ja tänään kakannut aitaukseensa sillä välin kun on ollut yksin (minun lähtemisestä Markuksen heräämiseen). Ei se ole sitä aikaisemmin tehnyt Otsan rypistys Voihan olla, että hätä on vain ollut niin kova.

Tyytyväisen näköinen nukkuja (taitaa kolmen viikon imuroimattomuus näkyä lattiassa Nolostunut)

1250180988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se siitä lattian suojaamisesta

1250181007_img-d41d8cd98f00b204e9800998e