Markus oli tänään siirtänyt Mikon aitauksen makuuhuoneeseen, jonka jälkeen pistänyt Mikon aitaukseen ja mennyt nukkumaan. Herättyään Markus löysi kivan yllätyksen lattiasta. Miko oli jotenkin onnistunut repimään meidän muovilattiaa ja tällaista oli jälki:

Pitäisiköhän huoltomiehelle soittaa? Tai sitten pistetään vain matto päälle

Ulkona harjoiteltiin vierellä seuraamista ja vetämättä hihnassa kulkemista yritin harjoitella pentukurssin ohjeiden mukaan. Koiran vetäessä pitää kääntyä toiseen suuntaan ja varoittaa koiraa käännöksestä vaikka sanomalla sen nimen. Sitten palkitaan kun koira kääntyy mukaan. Meillä ei vain onnistunut kun Miko ei lähtenyt käännyttyäni perääni vain jäi haistelemaan nurmikkoa. Kotipihan luona näimme taas kissan Kissa oli remmissä ja Miko taas hetken ihmeteltyään alkoi juosta sen ympäri ja haukkua. Tämäkään kissa ei oikein tuosta tykännyt ja sähisi Toinen kissan kanssa ulkona olleista naisista tunsi/tiesi Hiiden Haukkujen Karo ja Kaste koikkerit ja sanoi, että kannattaa käydä nettisivuilla usein, että ehtii ilmoittautua agilityn alkeisiin kun sellaisesta ilmoitus tulee. Meinasinkin eilen pistää yhdistyksen agilityvastaavalle sähköpostia, mutta kun huomasin, että kyseessä taitaa olla sama ihminen kuin meidän Mustin ja Mirrin pitäjä, niin ajattelin käydä ihan hänen juttusilla Tänään hän ei ollut paikalla, mutta pitää käydä huomenna rokotusten jälkeen. Pistin eilen Veikkolan Koirakerholle sähköpostia agilitystä ja tokosta. Tänään oli tullut vastaus agilityviestiin ja jonoa heillä ei kuulemma ole ja alkeiskursseille on tähän mennessä mahtunut kaikki halukkaat. Alkeiskursseja ei vain ala vuosittain.

Miko ei ole koskaan tervehtinyt aikuisia hyppimällä vasten, vaan enemminkin vähän "lepyttelevästi" käyttäytymällä (samalla tavalla kuin aikuisia koiria). Jostain syystä Miko kuitenkin hyppii meidän pihan lapsia vasten kun niitä tervehtii. Lauantainakin kaksi poikaa sai kuraa käsilleen Kovin Miko näyttää noista lapsista tykkäävän, kun häntä alkaa niin heilua kun se näkee tutut lapset (lauantaisia poikia emme kylläkään olleet nähneet aikaisemmin). Pihasta on vaikea päästä mihinkään kun Miko jää lapsia katsomaan, erityisesti jos kukaan ei tule tervehtimään.