Viime päivinä on harjoitukset Mikon kanssa jääneet vähemmälle. Eilen ja tänään treenattiin siksi istu-, maahan-, tänne-, ja paikka-komentoja, tassun antamista sekä jaloissa pujottelua. Pitäähän seuraavalla pentukurssilla olla jotain näytettävää eli miten ollaan opittu Hymy Lisäksi kokeilin näyttelyhihnaa, josta Miko kaulaan pujottamisen jälkeen piti koko ajan kiinni, mutta juoksi kanssani nätisti.

Eilen illalla Miko yritti saada minua ja Markusta leikkiin (jonkinlaiseen takaa-ajoleikkiin tms.) oikein kovasti haukkumalla. Ei se vielä kertaakaan ole noin haukkunut. Aina nuo haukkumiset ajoittuu iltaan... Aamullakin se sai taas kohtauksen ja juoksi sohvan ja seinän välistä useita kertoja. Miko aina osuu seinään, josta kuuluu kumahdus ja se varmasti kuuluu alaskin...

Ostin viikonloppuna Mikolle naudan luita, joissa on jonkin verran lihaakin. Hetki sitten annoin sille ensimmäisen luun, joka oli ollut työpäiväni ajan jääkaapissa sulamassa. Pistin luun kumiselle alustalle, ettei lattia sotkeennu, mutta eipä siitä kauheasti hyötyä ole. Täytyy ottaa luusta saatu lihamäärä huomioon kun iltaruokaa annan, ettei vaan tule liikaa ruokaa pojalle Hymy Huomenna onkin taas punnituspäivä ja voisi säkäkorkeuttakin vihdoin koittaa mitata.