On se kumma kun lomani aikana Miko heräsi turhankin usein ennen kuutta ja nyt kun olen palannut töihin ja herätys on 5.30, niin Miko on kyllä herännyt kun nousen, mutta väsynyt. Se käy pissalla ja menee takaisin lepäämään/nukkumaan. Vähän kuuden jälkeen se piristyy kun ruoka-aika lähenee Hymy Ehkä lomallakin olisi riittänyt, että päästää pojan pissalle ja menee sitten hetkeksi takaisin nukkumaan.

Markus on tänään opettanut Mikon hakemaan palloa Hymy Kun tulin töistä, Markus näytti mitä he osaavat. Markus piti ensin palloa kädessä ja kysyi missä pallo. Kun Miko kosketti kuonolla palloa, se sai makupalan. Sitten Markus heitti pallon ja Miko kävi hakemassa sen ja toi takaisin Markukselle. Välillä Miko oli mieluummin pitänyt pallon itsellä Hymy Joitain asioita poika oppii tosi nopeasti. Tassun antamisen Markus opetti kun oltiin Vihdissä. Maahan meno on taas vaikeaa. Miko menee maahan kun vähän kädellä ohjaa, pelkkää sanaa se ei ymmärrä.

Eilen Miko meni ulkona pienet portaat alas. Pitää joku päivä kokeilla niitä samoja ylös, kun nuo meidän rapun portaat ei oikein sovellu hajoitteluun, kun ovat kierreportaat.