Näin alkuun taas painotietoa eli 19-viikkoinen Miko painaa 10,2 kg.

Tänään ehdin ensimmäistä kertaa Mikon tulon jälkeen siihen bussiin, jolla aina ennen menin töihin. Syy tähän oli se, että olimme ulkona vain noin minuutin. Ehdimme vain kävellä kadulle, kun Miko näki ihmisen ja sitten tuli kova kiire kotiin. Yritin vielä pihalla lähteä toiseen suuntaan, mutta ei toista voi pakottaakaan Eli ilmeisesti aamulla ja illalla pihalla ei pitäisi nähdä yhtään ihmistä tai eläintä, jos haluaa olla siellä vähän pidempään. En oikein usko, että tuo johtuu pimeästäkään. Tänä aamuna oli kyllä vähän hämärää, mutta aikaisempina aamuina ei ole ollut.

Eilen sain uuden kameran Yhtä pieni se ei ole kuin ne joita ihailin, mutta parempi kuin entinen. Siitä en vain tykkää, että Sonylla on jotkut omat mallit muistikorttiin ja usb-johtoon. Aikaisemmin muistikortin sai vain tökättyä läppäriin, mutta tuo Sonyn muistikortti ei sovi muistikortinlukijaan (ainakaan sellaisenaan). Usb-johtokin on turhan massiivinen. Vanhassa Samsungin kamerassa oli ihan samanlainen usb-johto kuin Creative mp3-soittimessa eli pystyin käyttämään kumpaa johtoa tahansa. Pitää käydä vaikka Anttilassa kyselemässä, jos muistikorttiin saisi jonkun adapterin väliin.

Eilen illalla testattiin myös vilkkuvalo. Se on kuin diskovalo Tai poliisivalo Pitäisi nyt poika erottua pimeällä kun on heijastinta valjaissa, hihnassa ja vilkkuva valo.

Lisäsin neljä uutta videota
http://www.youtube.com/watch?v=lkWyXjB7KG8
http://www.youtube.com/watch?v=zkLL9JHpx9c
http://www.youtube.com/watch?v=jU46-TXR0HI
http://www.youtube.com/watch?v=gvz779eu6bA

Ensimmäinen kuva uudella kameralla

Mikon uusi hihna