Isällä ei ollut tänään autoa käytössä, mutta mökille päästiin kun Ari meni meidän kanssa. Ensin kävimme Hong Kongissa, kun sieltä sai kahdella eurolla heijastinliivin Mikolle. Ostin myös pannan kun pentupanta oli jo jäänyt pieneksi ja maanantain pentukurssilla pitäisi olla normaali panta ja hihna. Ostamani panta on vielä vähän iso. Ari jäi Mikon kanssa autoon kun kävin ostoksilla. Ari oli joutunut pistämään auton ikkunan kiinni kun Miko meinasi lähteä perääni Miko myös ulisi ja yritti mennä Arin syliin.

Mökille ei ollut pitkää matkaa kun se on Sammatissa. Paikalla ei ollut ketään muita. Heti ensimmäiseksi kun pysähdyimme pihaan, Miko oksensi auton takapenkille. Taisi olla vähän liian kiemurteleva ja kuoppainen se pikku tie, jota pitkin mökille mennään Rohkeasti Miko sitten meni ulos autosta ja lähti tutkimaan ympäristöä. Aluksi tuntui kuin Miko olisi liiankin rohkeasti lähtenyt tutkimaan, kun pelkäsin jo sen lähtevän omille teilleen. Grillin ympäristöä haistellessa Miko löysi kolme luuta, joista kaksi se kävi kaivamassa maahan ja yhden sain siltä pois. Aluksi ihmettelin, mitä Miko meni luun kanssa tekemään kuusen alle. Miko palasi ilman luuta ja nenä mullassa Toisen luun se hautasi grillikatoksen viereen. Kun olimme saaneet grilliin tulen, menimme rantaan. Miko meni heti rantaan ja joi vähän vettä järvestä. Sitten se meni laiturille ja joi uudestaan. Sitten ihan yhtäkkiä Miko hyppäsi laiturilta järveen. Se painui veden alle ja ehdin jo ajatella, että pitääkö mennä perään ettei poika huku. Mutta sitten pää ilmestyi pintaan ja Miko lähti uimaan rantaan. Miko oli vähän järkyttyneen näköinen kun sen pää nousi pintaan. Ei tainnut poika oikein tajuta mitä se teki Rannalla ravistelu ja vähän pärskimistä. Miko myös päästi ääniä, sellaista pientä ulinaa

Kävimme paistamassa makkaraa ja Miko sai myös osansa Sitten menimme uudestaan rantaan, mutta sellaiseen kohtaan, jossa voi kahlata eikä ole laituria. Aluksi Miko ei halunnut mennä veteen, mutta kyllä se sitten kahlasi ja kuopi vettä. Miko vettä kuopiessaan piti samanlaisia kummia ääniä kuin eilen multakasaa kaivaessaan Kalliolla Miko juoksenteli vähän turhan rohkeasti kun pelkäsin sen liukastuvan/kompastuvan ja putoavan järveen. Siitä kohtaa Miko ei olisi päässyt omin avuin ylös. Kävelimme Mikon kanssa metsässä etsimässä sieniä, joita ei löytynyt yhtään (siis niitä joita etsimme). Menimme käymään myös toisella rannalla ja metsässä, joihin kävelimme mökkitietä pitkin. Tiellä pidin Mikon hihnassa, kun siellä kuitenkin voi mennä autoja.

Olimme mökillä kolmisen tuntia ja Miko juoksi ja touhusi koko ajan. Se selvästi nautti kun sai olla vapaana ja mennä mielensä mukaan Tuona aikana näimme useita spurtteja ja Miko sai hyvää harjoitusta vaihtelevassa maastossa. Portaiden nousua ja laskuakin tuli harjoiteltua.

Laiturilla juomassa...

...ja yhtäkkiä uimassa.

Ihan märkä poika

Arin kalaa odottamassa