Eilen oli Mikolla vähän rankka päivä kun joutui olemaan niin pitkään ilman päiväunia. Lähdimme kotoa noin klo 14 ja kotiin tulimme klo 22. Leikin ensin kotona Mikon kanssa ja lähdimme ulos 40min ennen bussin lähtöä, jotta Miko tällä kertaa nukkuisi bussimatkan. Bussiin tuli meidän lisäksi vain yksi tyttö. Aluksi Miko vähän seikkaili, mutta oli matkan ihan rauhallisesti. Miko vähän nukkuikin matkan aikana ja kesken unien jäimme pois. Vaihdoimme Meilahdessa bussiin, jolla pääsimme Konalaan. Bussimatkalla oli paljon isoja käännöksiä, jarrutuksia ja kiihdytyksiä ja pelkäsin Mikon oksentavan kun en ollut ottanut paperia mukaan, Miko yritti vähän nukkuakin, mutta ei siitä tullut mitään kun koko ajan liukui johonkin suuntaan. Tällä kertaa unohdin ottaa vesipullon mukaan ja tietenkin Miko oli Helsinkiin tultuamme janoinen. Se sitten Konalassa kävi lätäkköjä läpi ja koitin katsoa, etteivät ne kovin likaisia olleet kun en viitsinyt toista estääkään juomasta. Kun Miko oli märkä ja hallissa oli hiekkaa niin Miko oli sitten ihan kurainen Aluksi Mikoa pelotti kun oli niin paljon koiria ja haukkumista. Kesti vähän aikaa ennen kuin pääsimme Purina Areenan ulkoaitojen sisäpuolelle. Pihallakin Miko vielä vähän pelkäsi, mutta kun menimme halliin sisälle, niin pelot katosi. Sitten alkoi vetäminen joka suuntaan. Kaikkia ihmisiä ja koiria olisi pitänyt päästä tervehtimään. Emme sitten kovin kauaa Konalassa olleet kun alkoi tuo Mikon vetäminen vähän tuntua käsissä... Hallissa näimme Jarin ja Tarjan, joita Miko tervehti, mutta sen jälkeen ympärillä olevat asiat kiinnosti enemmän eikä se malttanut yhtään olla paikallaan Pihalla Miko pääsi tervehtimään Robia. Mikoa tuli myös rapsuttamaan nainen, jolla oli koikkeri mukana, tosin silloin jo autossa (oli ilmeisesti kisannut aikaisemmin). Kävelin Mikon kanssa välillä hallin läpi ja välillä ulkona, että se näkisi ja kokisi mahdollisimman paljon. Paikalla oli myös paljon muita pentuja. Yksi sheltti oli ihan vauvan näköinen ja tosi pörröinen, mutta se oli Mikoa kuukauden vanhempi Kävimme katsomassa Jarin ja Robin radan, jonka jälkeen lähdimme kävelemään Kannelmäkeen. Agilitykisakokemuksen jälkeen vähän pelottaa Hyvinkään näyttely. Voin jo kuvitella kuinka Miko on kiinnostunut vain muista kehässä olevista koirista, kehän reunoilla olevista koirista ja maassa olevista hajuista Onhan meillä vielä 1,5kk aikaa harjoitella, mutta ei me ainakaan syyskuun aikana päästä enää agilitykisoihin kun ovat pääasiassa sunnuntaisin. Match show on viikon päästä ja lokakuun agilitykalenteria pitää tutkailla. Ja varmaan tokokalenteria.

Oli ihanaa kun päästiin vähän kauemmaksi hallista ja sai kulkea taas hihna löysällä Menimme Lauralle, kun Ari oli siellä. Miko pääsi leikkimään Sisi-nartun kanssa. Kovasti ne Sisin kanssa leikkivätkin. Aluksi ne juoksivat toisiaan takaa, välillä Sisi Mikoa ja välillä Miko Sisiä. Lattia oli vain ikävän liukas

Ari onneksi suostui viemään meidät kotiin kun kellokin alkoi jo olla niin paljon. Ensin menimme Malminkartanoon isän ja Päivin luokse. Kiinanharjakoiravanhukset Mara ja Barbi vain vilkaisivat sohvalta Mikoa ja Mara vähän murisikin pikkumiehelle. Miko ei jaksanut enää innostua muista koirista kun oli jo nukahtanutkin lyhyen automatkan aikana. Vaihdoimme isän autoon ja heitimme isän Pakilaan. Isä meni Numin luokse ja Num pyysi meitä katsomaan kämppäänsä. Ajattelin jättää Mikon siksi aikaa autoon, mutta Miko heräsi kun avasin turvavyön, joten otin sen mukaan. Kannoin Mikoa aika paljon näiden vierailujen aikana kun toinen oli ihan väsynyt (ja voikun se painaa!).  Isä oli sitä mieltä, ettei pitäisi kantaa vaan antaa itse kävellä, mutta huomasi kyllä miten väsynyt toinen oli ja ehkä sitten sen hyväksyi

Vihdoin pääsimme kohti Nummelaa. Nummelassa Miko ei olisi halunnut enää tulla häirityksi tai kannetuksi ja kun olin ottamassa sitä autosta syliin, se käveli takapenkin toiseen päähän ja meni maaten Piti sitten käydä hakemassa se auton toiselta puolelta. Kotona Miko meni saman tien nukkumaan. Haimme Arin kanssa vielä kebabit iltapalaksi, kun päivän aikana ei ollut tullut syötyä mitään.

Aamulla Miko oli herännyt kuudelta, mutta käynyt vain kakalla ja mennyt uudestaan nukkumaan. Vasta puoli kahdeksalta se nousi ylös Tänään tehdäänkin vain pikkulenkkejä. Ensi sunnuntaina olisi taas luvassa vähän raskaampi päivä kun pentuagilityn lisäksi on match show. Toivottavasti pääsemme osallistumaan, kun rokotukset ei vielä ole ihan kunnossa.

Tässä vielä kuvia, valitettavasti aina parhaat kuvat ovat suttuisia

Perjantaina Miko kävi Leevin häkissä

Välillä vähän levätään

Näyttää rajummalta kuin oikeasti oli

Miko ja Sisi

Mara ja Barbi