Toivottavasti en vilustunut kahden tunnin vesisateessa oleilusta, kun viikonloppuna en halua olla kipeänä. Muuten sade ei haitannut, mutta jalassa olisi voinut olla paksummat sukat ja toiset, paksummat hanskat olisi pitänyt olla. Kädet kun oli koko ajan kohmeessa ja ohuet sormikkaat kastuivat melkein heti.

Kun menimme bussiin, kuski kysyi onko tämä pieni vai iso koira. Luulin, että se ihan mielenkiinnosta kysyy ja sanoin ettei se tästä enää pahemmin kasva. Kuski sitten kysyi onko siitä peritty maksua. Sanoin, ettei maksua ole peritty. Kolmatta kuukautta matkustetaan viikoittain bussilla ja nyt kuski meinaa pyytää Mikosta extraa. Tämä kuski ei ilmeisesti ole aikaisemmin ollut meitä kuljettamassa.

Veikkolassa tihkutti kun jäimme bussista ja vettä tuli koko arkitottiksen ajan. Aloitimme taas luoksepäästävyydellä. Seuraavaksi oli paikalla makuu. Miko jostain syystä tahtoi tänään maata rennommassa asennossa molemmat jalat samalla sivulla Tätä pitäisi kotona harjoitella, mutta jostain syystä kotona harjoittelu tahtoo unohtua... Sitten oli vuorossa uusi juttu, liikkeestä seisominen. Seisomisen harjoittelusta oli hyötyä Eli matkaan piti lähteä perusasennosta. Siitä muutama askel seuraamista, jonka jälkeen pyörähdys koiran eteen. Mun olisi pitänyt palkata vähän nopeammin, kun Miko kerkesi ottaa pari askelta siinä välissä kun astuin sen eteen ja annoin namin, Mutta hyvin Miko jäi eteen seisomaan. Lopuksi saimme valita joko luoksetulon tai ohittamisen. Ohittaminen sai eniten ääniä. Saimme pariksi toisen ohjaajan groenendaelinsa kanssa. Ohitukset sujuivat ihan hyvin, mutta pari kertaa Mikon katse siirtyi muihin koiriin.

Meidän vieressä oli tällä kertaa eurasier Niki, jonka suuntaan Miko vähän väliä harjoitusten aikana yritti mennä. Kurssin päätyttyä Miko vähän tutustui Nikiin. Kun pojat tahtoivat leikkiä ja hihnat menivät solmuun, niin toinen ohjaaja ehdotti, että päästämme ne hetkeksi vapaaksi. Mukaan tuli aluksi myös kultsunarttu, mutta se jatkoi melko pian matkaansa.

Sunnuntaina joutuu heräämään tosi aikaisin... Onneksi seuraava viikonloppu on kokonaan vapaa enkä sinne aio keksiä yhtään mitään Lauantai menee myös Hyvinkäällä kun menen jalostusneuvotteluun ja illalliselle. Sunnuntaina juna Hyvinkäälle lähtee klo 6:48. Tämän vuoksi täytyy mennä äidille yöksi. Kun lauantaina olen Helsingissä vasta illalla, niin täytyy toivoa, että Ari suostuisi lähtemään kanssani hakemaan Mikoa Helsinkiin. Jos joudumme menemään bussilla, niin olemme myöhään Helsingissä ja ajoissa pitäisi kuitenkin päästä nukkumaan. Aamullakaan ei junat suosi, joten Ari saisi heittää rautatieasemallekin