Joskus ihmettelin kun on joiltain koiranomistajilta kuullut, etteivät lelut kestä kovin pitkään. Enää en ihmettele Viikonloppuna roskiin meni heinäkuusta lähtien Mikolla ollut solmulelu ja narupallo. Lauantaina ostin Mikolle kanapehmolelun, jonka heitin tänään roskiin. Miko oli repinyt siltä jalat irti ja vatsa oli auki Näyttelystä ostin Mikolle leluja kun sai kolme kympillä. Yksi oli narupallo, jonka narun Miko järsi samantien... Nyt on sitten enää pallo jäljellä. Tai on sitä naruakin, mutta ei siitä enää oikein kiinni pidetä.

Tarkistin tänään joulukuun pentunäyttelyn viimeisen ilmoittautumispäivän ja se onkin jo ensi viikon perjantaina. Täytyy ilmoittautua tällä viikolla. Voisin ilmoittaa Mikon vielä tammikuun pentunäyttelyyn, kun alkuvuodesta ei ole näyttelyitä täällä päin. Paitsi Turku, mutta ei me sinne asti julkisilla lähdetä. Maaliskuussakin on pentunäyttely Helsingissä, mutta sinne Miko on sitten jo liian vanha Ensimmäinen ihan virallinen näyttely voisi olla Lahti kv.

Tapasimme tänään Leevin. Menin Mikon kanssa ulos jo 25min ennen kuin meidän piti tavata. Ulkona satoi ja sateessa olimmekin n. 1,5h Eipä haitannut, kun varusteet olivat oikeat. Miko veti yksinään muutamat spurtit ja se kyllä juoksi tosi nopeasti. Olisi kiva käydä Mikon kanssa kokeilemassa vieheen perässä juoksemista Ehkä siihen on mahdollisuus, jos ensi kevään koiran päivää vietetään taas Tuomarinkylän vinttikoiraradalla. Leevin nopeus on myös kasvanut ja pojat kovasti juoksentelivatkin. Tällä kertaa painotus taisi olla juoksemisessa eikä painimisessa. Ehkä märkä maa ei houkutellut siellä pyörimään. Tosi nopeasti tuli pimeää kun on siirrytty talviaikaan. Yhden kerran katselin ympärilleni ja ihmettelin kun Mikoa ei näkynyt missään. Se oli vaaleassa hiekassa, josta poikaa oli vaikea nähdä. Olisi voinut pistää Mikon vilkkuvalon valjaisiin, mutta en tiedä olisiko se pysynyt tuossa vauhdissa. Lamppuosa pattereineen pyöritetään kiinni siihen osaan, jonka saa valjaisiin kiinni eikä se ainakaan vähän auki kierrettynä pysy kasassa. Valo täytyy siis aina pimeän tullen ottaa esiin ja pistää kiinni ja sisällä ottaa se taas irti.

Leikkien jälkeen teimme vielä lenkin ja sovimme alustavasti seuraavan leikkikerran.

Miko oli taas kotiin tultuamme ihan märkä ja pistin sen päälle pyyhkeen kuivauksen jälkeen lämmittämään