Olipas rankka päivä. Nyt väsyttää ja on nälkäkin kun ei ole tullut oikein syötyä. Kaapelitehtaalla tuli näyttelyn takia oltua 5,5h Se siis meinaa sitä, että jonkin verran menestystä tuli Mikolle KP ja siten ROP Ryhmäkehä oli kiva uusi kokemus, ryhmäkehän odotus 4h ei ollut niin kiva kokemus.

Saavuimme Kaapelitehtaalle puoli kahdentoista jälkeen. Kävimme katsomassa missä meidän kehä sijaitsi ja missä vaiheessa siellä oltiin menossa. Sen jälkeen pyörimme 1,5h ulkona ja sisätiloissa. Meidän vuoro tuntui tulevan aika nopeasti. Menimme tuomarin eteen, joka kysyi onko Miko uros kun se näytti urosmaiselta Tämän jälkeen kierros ympäri. Sitten Mikon tutkiminen, josta ei taaskaan tullut mitään... Miko ei halunnut tuomarin koskevan siihen. Tuomari pyysi menemään uuden kierroksen, mutta tämänkään jälkeen Miko ei halunnut tulla kopeloiduksi ja lopulta pidin Mikoa jotenkin sylissä, että tuomari sai katsottua hampaat. Sitten seisotin Mikoa tuomarin edessä ja kohta kehätoimitsija tuli luokseni ja sanoi "tässä teille tämmöinen paketti". Paketti sisälsi Best-In tuoreaterian, KP- ja ROP-ruusukkeet sekä punaiset nauhat parhaasta 5-7kk uroksesta ja parhaasta uroksesta. Meidän kehä oli tosi nopeasti ohi Arvostelukin oli hyvin lyhyt (luulen, ettei tuomari tuntenut kovin hyvin rotua).

Arvostelu, tuomari Pirkko Konttinen: 6kk. Erinomainen pää. Hyvät mittasuhteet. Hyvä luusto. Hyvä karva.

Menimme Mikon kanssa sivuun, että sain pistettyä kamat kasaan. Lähellä oli walesinspringerspanieli omistajineen, jotka kysyivät Mikon rotua. Nainen sanoi, että meillä meni hyvin kehässä. Kiitin, mutta sanoi, että olisi voinut mennä paremminkin kun Miko ei antanut koskea. Nainen tarkoittikin, että Mikon liikkeet olivat hyvännäköiset Kävin hakemassa pokaalin ja samalla sain kuulla ryhmäkehien alkavan klo 15. Menimme ulos ja kiersimme jonkin aikaa ympäriinsä aikaa kuluttaen. Ryhmäkehiin olisi parin tunnin odotus. Sisällä menin seinän viereen istumaan ja pistin maahan Mikon makuualustan. Miko meni lepäämään. Siinä istuessani sain vastata moniin rotukyselyihin ja moni myös kysyi onko tuo kooikerhondje Yksi nainen tuli lapsiensa kanssa silittämään Mikoa ja nainen sanoi, että oli ihastunut kooikeriin jo yli kymmenen vuotta sitten. Toinen nainen kysyi, onko nämä niitä, joita on paljon agilityssa. Miko innostui välillä leikkimään mukana olleella lelulla, mutta malttoi onneksi välillä nukkuakin. Nukkuva Miko sai paljon ihailevia katseita Miko myös useaan kertaan näyttelyn aikana pyöri selällään lattialla ja katselin Mikon olevan melko likainen. Jos vaikka saisi Mikon pestyä ensi viikonloppuna, voisi sitten valkoinen näyttää taas valkoiselta

Kolmelta ei ryhmäkehien alkamisesta ollut vielä tietoakaan... Kasvattajakilpailu alkoi vasta neljän jälkeen ja sitten oli vielä parikilpailu ennen ryhmiä. Ryhmä 8 oli kehässä viideltä Mikon arvostelu oli ollut yhdeltä, joten pitkä odotus oli. Ryhmässä ei tullut sijoitusta, mutta oli se mukava kokemus Ei sitä edes huomannut jännittää, vaikka katsojia kehän laidalla oli paljon. Ryhmän jälkeen pistin kamat kasaan ja lähdimme kohti Kannelmäkeä. Vietimme äidillä ja Arilla jonkin aikaa ja sitten Ari heitti meidät kotiin. Miko on aivan loppu tästä päivästä. Kun tulin kaupasta ja kävin pesemässä kädet, Miko tuli mukaan vessaan ja jäi nukkumaan lattialla olleiden pyykkien päälle. Sinne se jäi nukkumaan ja jossain vaiheessa kävin tarkistamassa, että Miko oli vielä elossa Tuuppaukseen Miko ei reagoinut mitenkään, joten piti pistää käsi kyljelle, että huomasin Mikon vielä hengittävän. Voi raukkaa.

Tosi hienosti Miko jaksoi olla koko pitkän päivän. Miko pystyi rentoutumaan hälinässä ja nukkui paljon. Paljosta paikallaan seisomisestakaan se ei hermostunut. Hieno poika

Miko odottelee ryhmäkehän alkamista

Miko nukkuu

Kotona hämärässä otin pari kuvaa Mikosta palkintojensa kanssa