Tänään kävimme Mikon kanssa Enärannassa tapaamassa Pyry-koikkeria. Lähdimme matkaan puoli seitsemältä ja kotona olimme vasta yhdeksältä, joten tuli 2,5h ulkoilut Tuli vähän kylmä, kun mulla ei ole talviulkoiluvaatteita, joita voisi lenkeillä käyttää. Täytyy viikonloppuna katsoa, jos jotain lämpöisempää löytyisi kaupasta.

Olemme Mikon kanssa vain pari kertaa vähän lenkkeilleet Enärannan suunnalla ja kun käännyimme sinne tutulta tieltä, Miko alkoi heti kiinnittää enemmän huomiota ympäristöön. Se välillä pysähtyi kuuntelemaan/katselemaan eikä pahemmin haistellut maata. Enärannan asuinalueella ei kovin ollut katuvaloja, joten oli melko pimeää. 1,6km kävelyn jälkeen saavuimme Pyryn talolle. Pyry siellä aidan takana jo meitä odotti. Pojat ryhtyivät heti painimaan, kun päästin Mikon vapaaksi. Pyryn perheellä oli mukavan iso aidattu takapiha, jossa poikien oli hyvä juosta ja telmiä. Miko tapansa mukaan juoksutti leikkikaveriaan ja pihalla kovasti kaahailtiinkin. Pyry oli kovasti astumassa Mikoa ja sitä tapahtuikin melko usein Piti Mikonkin välillä näyttää, että hänkin osaa. Yhdessä vaiheessa Miko jo ärsyyntyi tuohon kokoaikaiseen astumiseen ja Pyry saikin muutamat varoittavat murinat Pyry ja Miko olivat aika samanvärisiä eikä niitä niin helposti, varsinkaan pimeässä, erottanut. Välillä pojat pitivät yhteisen juomahetken, mutta muuten lepäämistä oli hyvin vähän. Välillä Miko koitti maata, mutta Pyry käytti tilaisuudet hyväkseen... Otin muutamia kuvia runsaalla salamalla ja sovimmekin, että ensi kerralla nähtäisiin viikonloppuna valoisaan aikaan. Ensi viikon sunnuntaiksi sovimme uudet treffit.

1,5h jälkeen tein lähtöä, kun kylmä alkoi jo tuntua, mutta pojat eivät olisi millään malttaneet lopettaa leikkejä. Kun Pyry oli mennyt sisälle, Miko vähän inisi. Sen jälkeen poika ei sitten suostunut liikkua eteenpäin. Ajattelin vain jatkaa kävelyä, kyllä Miko sieltä mukaan tulisi kun hihna kiristyy. Mutta Miko pistikin vastaan eikä liikkunut mihinkään. Jatkoin silti matkaa, mutta piti pysähtyä kun Miko alkoi pannan puristaessa kakoa. Hetken päästä yritin uudestaan jatkaa matkaa, mutta ei. Yhtäkkiä Miko lähtikin liikkeelle, mutta se johtui vaan vastaantulevasta koirasta. Sen jälkeen Miko meni ojaan makaamaan. Nostin Mikon syliin ja kannoin sitä hetken. Tämän jälkeen Miko liikkui, mutta oli koko ajan ihan vieressäni tai jalkojen takana tai välissä. Vasta kun tulimme takaisin tutulle tielle, Miko lähti reippaasti kulkemaan edellä.

Pyry (Black Amiikos Lieuwer Lens) tykkäsi astua Mikoa

Miko päällä ja Pyry alla

Miko ja Pyry

Pyry ja Miko