Lauantaina kaivoin esiin naksuttimen, jonka olen hankkinut varmaan jo elokuussa. Nyt olen vasta opettamassa Mikolle, että naksauksesta saa namin Kuuluu muuten tosi kova ääni tuosta naksuttimesta. Päivällä meille tulivat Ari, Laura, Alexander ja Sebastian. Miko oli juuri vähän ennen vieraiden tuloa nukahtanut, mutta uniin tuli useamman tunnin katko, kun sisarukset ja siskonpojat lähtivät vasta illalla. Alexanderilla oli mukana sellainen koira, joka liikkuu, istuu ja tekee voltin. Se aluksi pelotti Mikoa niin paljon, ettei se uskaltanut mennä lelukoiran ohi, vaan koiran toiselle puolelle, Markuksen luo, piti kiertää olohuoneen kautta Alkusäikähdyksen jälkeen Miko alkoi haukkua lelukoiralle ja lyömään sitä tassuilla. Ja tämän jälkeen Miko jo halusi peruskella sitä. Miko oli lopuksi niin lelukoiran perään, että se jopa koiraa tavoitellessaan hyppäsi sohvalle selkänojan kautta Se oli iso hyppy. Miko välillä kävi vähän lepäämään, mutta ei malttanut olla kauaa paikallaan. Vieraiden lähdettyä Miko nukahtikin saman tien.

Tänään aamulla jäi lenkki vähän lyhyeksi, kun noin 500metrin matkan jälkeen Miko kuuli toisen koiran haukkuvan. Jokin siinä oli niin pelottavaa, että Miko halusi lähteä takaisin päin eikä suostunut jatkamaan matkaa haluamaani suuntaan. Kun sitten suostuin kääntymään takaisin, Miko lähti kamalaa vauhtia, veti hihnassa ja vilkuili taaksepäin. Se oli niin koomisen näköistä Vasta meidän rapussa Miko tuntui rentoutuvan (ja alkavan hengittää). On tuo joskus niin kumma poika Päivällä menimme hiekkakentälle/niitylle, jossa Miko sai olla vapaana. Apilaniityllä oli paljon vettä, mutta Mikon mielestä siellä oli kiva juosta täysiä. Yhden spurtin jälkeen Miko lopuksi hyppäsi mua vasten ja sitten oli housut ihan kurassa. Kentällä oli yksi kaljatölkki, jolla Miko tykkäsi leikkiä. Alla kuvia ja video täällä. Yritin vähän tokoillakin, mutta Miko ei ollut oikein mukana ja kentällä oli paljon vesilätäköitä, joten sopivia kohtia ei oikein ollut. Perusasentoa, seuraamista, paikallamakuuta ja luoksetuloa tuli kuitenkin harjoiteltua. Luoksetulossa en ole koskaan ennen päässyt niin pitkälle istuvasta Mikosta kuin tänään, väliä oli jo useampi metri Miko tosin vähän varasti, kun lähti juoksemaan luokseni juuri kun sanoin 'tänne'.

Pistin hetki sitten mm. kirjoja Huuto.nettiin myyntiin. Olin pinonnut jo myyntiin pistetyt kirjat lattialle ja yhtäkkiä huomasin, että Miko syö yhtä kirjoista. Ja tietenkin juuri sitä, jota en ollut edes lukenut (joku kaupanpäällinen). Piti sitten ottaa kirja pois myynnistä. Markus torui Mikoa, joka ensin lähti pois olohuoneesta, mutta tuli hetken päästä takaisin ja pisti pään mun syliin. Sitten Miko nosti etujalat syliini ja alkoi nostelemaan takajalkojaan, joten nostin kädellä myös takapään syliini. On se niin mun poika Suvi ei taida olla tarpeeksi tiukka Piti pojan tulla Suvin syliin hakemaan lohtua, kun Markus oli ilkeä

Ravia

 

Näin nousee koipi

Kaljatölkkileikkejä