...vai vain huonosti koulutettu? Mikon kanssa on ollut pari kertaa ongelmia luoksetulon kanssa. Viime sunnuntainahan Miko ei millään antanut ottaa itseään kiinni ja torstaina Markus ei ollut saanut Mikoa kiinni. Markus oli pitänyt Mikoa vapaana meidän lähellä olevalla kentällä ja kun ohi oli mennyt nainen, Miko oli juossut naisen luokse ja alkanut haukkuen juosta sen ympärillä. Miko ei tullut kutsusta Markuksen luokse vaan jatkoi naisen perässä. Miko oli mennyt pitkälle naisen perässä ja hyvä kun ei auton alle jäänyt. Tänään vein aamupäivällä Mikon kentän viereiselle niitylle, jossa päästin sen vapaaksi. Kutsuin Mikoa välillä luokse ja kyllä se joka kerta tuli. Pari kertaa kävi kuitenkin niin, että jouduin huutelemaan Mikoa muutamaan kertaan ennen kuin se reagoi. Ja välillä Miko tuli vain hakemaan namin ja juoksi heti sen jälkeen pois tuhatta ja sataa. Miko juoksi välillä kovin kauas. Vähän jäi sellainen fiilis, ettei poikaa kauheasti viitsi enää päästää vapaaksi. Aina kun Miko on ollut vapaana ja läheltä on mennyt ihmisiä, olen lähtenyt kauemmaksi ja kiinnittänyt Mikon huomion itseeni vaikka juoksemalla.

Onneksi kohta alkaa loma. Väsymys alkaa jo niin painaa, että perjantaina olin töissä normaalin 7:30 sijasta vasta 10:45 Nukuin vähän pommiin. Olisi vaan pitänyt katsoa kelloa, kun heräsin pari kertaa aamun aikana, kun en saanut jalkoja suoristettua Mikon takia. Miko nukkui jalkopäässä ja jouduin kerran sitä vähän nostamaan, että sain jalat suoristettua. Mikohan tulee yleensä sänkyyn vasta aamulla, joten Mikon sängyssä nukkumisen olisi jo pitänyt kertoa, että alkaa olla aika nousta ylös. En edes muista herätyskellon soineen.

Tänään huomasin yhden ulkoilun jälkeen, että tassujen välissä oleviin karvoihin alkaa tosiaan kerääntyä lumipaakkuja. Niinpä ostin eläinkaupasta tassusakset. Huomenna voisi kynsien leikkuun yhteydessä lyhentää varvaskarvat. Tutkin eilen nettikauppojen kevythäkkivalikoimaa ja tänään kysyin eläinkaupasta minkä kokoinen häkin pitäisi olla eli pitkääkö koiran mahtua seisomaan pää pystyssä. Jos pitää, niin Mikohan tarvii jonkun XXL-kokoisen häkin. Eläinkaupasta sanottiin, että Mikolle riittää n. 50cm korkea häkki.

Tässä videoita tältä päivältä:
http://www.youtube.com/watch?v=5_EGGB_u0ys
http://www.youtube.com/watch?v=PKlOCwTG6BQ
http://www.youtube.com/watch?v=FjbZ-HJnvV0

Lisäsin myös 32 kuvaa Mikon Talvi 2009-kansioon http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2driv+suvi-talvi-2009.html

Tässä osa kuvista:


Luminaama


Surkea ilme