Tänään kävimme ensimmäistä kertaa isossa näyttelyssä eli Turun kansainvälisessä näyttelyssä. Tänään ei ollut ihan parhain kerta kehässä, mutta pöydällä Miko oli tosi nätisti. Poika ei pelännyt ollenkaan (tai ainakaan pahemmin) ja seisoi paikallaan koko tuomarin käsittelyn. Kehän matossa oli niin paljon tuoksuja, ettei ravaamisesta tullut mitään. Oli aika turhauttavaa yrittää saada Mikon päätä ilmaan kun ei se vaan noussut lattiasta. Tuomari taisi pistää meidät kahdesti kehän ympäri juuri tuon haistelun vuoksi, matto kun kiinnosti myös muita pikkupoikia Osasin jo odottaa, että tuomari tykkää pienistä koirista, joten Mikon jääminen viimeiseksi ei tullut yllätyksenä. Pikkuinen Onni voitti, mutta Onni osaakin käyttäytyä niin nätisti kehässä Toiseksi tuli Leevi ja kolmanneksi uusi tuttavuus Indy (Lucky Nana's Marco Polo). Pikkutyttöjen kehässä olivat Julia ja Iisa (Oorbellen Jennifer) ja tuomari valitsi Julian kauniimmaksi. ROP-pentukehään menivät siis Onni ja Julia. Onnista tuli hienosti ROP-pentu. Jokainen poikakolmikosta on nyt ollut ROP-pentu, komeita poikia siis Miko, Onni ja Leevi (Muokkaus 27.1.2010: Leevi olikin VSP-pentu )

Indyn lisäksi uusia tuttavuuksia olivat Jerry (Cirtap's Graaf R-J Jerry v Maas) ja Hessu (Black Amiikos Jemeko Jelle). Miko näki myös Keiran (Bullbenz Kooi Uma Geri) ja Iisan, mutta ei niiden kanssa voinut tehdä tuttavuutta Indyn ja Jerryn kanssa oli kiva painia, mutta Miko vähän ärisi Indylle, joka on uutta. Tämän jälkeen myös Onni sai ärähdyksen. Mutta ärinät eivät onneksi olleet mitään sen kummempaa. Hessu taisi tykästyä Mikoon ja kyllä Mikokin Hessusta tykkäsi. Pojat vähän painivat, mutta pääasiassa antoivat hellyyttä toisilleen mm. kielipusujen muodossa Ei koikkeritytöiltä hellyyttä saa, joten poikien täytyy helliä toisiaan

Arvostelu: Tuomari Carin Åkesson Ruotsi
Uros, joka on hieman liian iso. Hyvä sukupuolileima. Vielä melko litteät kylkiluut. Hyvä ylälinja. Hyvät kulmaukset. Hyvät sivuliikkeet, vielä hieman epävakaa edestä. Hieman korkea häntä liikkeessä. Hyvälaatuinen karva.

Arvostelussa luki ahningen, joka ei tarkoita mitään, joten oletan sen tarkoittavan aningen (= vähän, hieman) ja rävben, joka varmaan tarkoittaa revben (= kylkiluut). Litteät kylkiluut voisi olla myös tasaiset. Lisään ruotsinkielisen arvostelun kotisivuille illan aikana Ihan hyvä arvostelu kuitenkin.

Tuli vähän huonosti seurattua kehän tapahtumia kun kehän laidallakin oli tapahtumaa ROP oli kuitenkin Keira ja VSP Jerry. Onnitelut Keiralle ja Onnille! Kuvia löytyy täältä.

Toivoin muuten vähän parempi kehäkuvia ja kyllähän niistä vähän parempia tulikin Tosin kameran asetukset olivat ennallaan (easy-kuvaus), mutta valaistus taisi olla hallissa parempi. Jalustan kyllä tarvisi kun huonossa valossa kaikki pienetkin kädentärinät näkyvät kuvassa. Kaisalle kiitos kuvaamisesta kun olimme kehässä!

Nyt sitten pieni näyttelytauko. Kävimme neljän kuukauden aikana kuudessa näyttelyssä, joten harjoitusta ainakin tuli Seuraavan kerran menemmekin sitten junioriluokkaan eli viralliset näyttelyt alkaa. Ja täytyy alkaa kiinnittämään tuomareihin huomiota. Lappeenranta voisi olla hyvä aloitus, kun tuomari taisi olla latvialainen.

Tässä vielä päivän komeimmat aikuiset:


ROP Bullbenz Kooi Uma Geri ja VSP Cirtap's Graaf R-J Jerry v Maas