Tänään on ollut oikein kipakka pakkaspäivä, heti tunsi poskissa että pakkasta on ihan kunnolla Me ollaan Mikon kanssa käyty tänään kahdesti ulkona ja seuraavan kerran mennään tämän kirjoituksen jälkeen.

Iltalenkillä paukkui melko vähän. Vuoden vaihtuessa pauketta kuului oikein kunnolla, mutta ei Miko reagoinut siihen mitenkään. Olisi se varmaan sitten pelästynyt, jos olisi avannut ikkunaa. Markus on ollut niin tukkoinen, että sanoin ennen nukkumaan menoa, ettei sitten tarvitse kauheaa meteliä pitää, että saan nukutuksi. Markus tarjoutui nukkumaan sohvalla, mutta sanoin ettei tarvitse. No, melko pian Markuksen nukahtamisen jälkeen löysin itseni sohvalta Ei siinä kauheassa metelissä voinut nukkua. Tuli nukuttua vähän huonosti, kun en ole aikaisemmin yötä sohvalla nukkunut (niitä kertoja ei lasketa mukaan kun olen nukahtanut tv:tä katsellessa tai kun otin päikkäreitä Mikon vauva-aikana )

Miko tuli aamulla yhdeksän jälkeen herättämään. Ulkona oli ihan hiljaista. Miko oli kiinnostunut rakettiroskasta ja pari pahvinappia sain sen suusta kaivaa ja niistä jäi pojan kieli mustaksi. Aamupäivällä sanoin Mikolle irti-käskyn, jos se otti rakettiroskia suuhun ja Miko päästi irti Olin oikein positiivisesti yllättynyt, sillä aikaisemmin Miko ei ole ulkona käskystä pudottanut suussaan olevaa asiaa.

Olen yrittänyt loman aikana joka päivä päästää Mikoa vapaaksi ja niin tein taas tänään aamupäivällä. Olen aina päästänyt Mikon irti lähellä olevalla kentällä/niityllä. Aina kun sinne olemme menossa, Miko vetää kauheasti eikä siihen vetämiseen mikään auta. Joko se luulee, että tapaamme Leevin tai sitten se tietää, että vapaaksi pääsyä on luvassa Huomenna Miko saa yllättyä iloisesti, kun tapaamme Leevin kentällä.

Sunnuntaina on Espoossa mätsäri ja taidamme käydä siellä. Kaikki näyttelyharjoitus, erityisesti kopeloiminen, tulee tarpeeseen. Mätsäri on meidän kannalta hyvässä paikassa, kun pääsemme sinne suoraan bussilla. Minun tosin täytyy lauantaina käydä Helsingissä ostamassa bussilippu. En voi ladata lippua bussissa, kun täytyy matkakortti uusia. Tyhmät Matkahuollon matkakortit on voimassa vaan 3 vuotta

Kun loma loppuu, niin vähenee kuvaaminen, mutta sitä ennen tässä taas kuvia Ja lisää Kuvaboxissa, uudessa kansiossa Tammikuu 2010