Tänään tuli isolle pienelle miehelle 9 kuukautta täyteen eli enää vain 3kk vuoden ikään! Tänään oli siis myös mittauspäivä. Tällä kertaa sain korkeudeksi 44cm ja painoa oli 15,2kg. Painoa on tullut 800g lisää eikä kaikki taida olla kehityksen tuomaa massaa... Pitänee siis taas kiinnittää vähän enemmän huomiota ruokintaan, erityisesti huomioida päivän aikana saadut namin ruuan määrässä.

Tänään kävimme taas agitreeneissä Juvanmalmilla. Aluksi, kun oli aikaa, kävimme Helmin, Onnin ja Leevin kanssa pienellä lenkillä. Miko nosteli koipea ahkerasti, mutta silti ensimmäisen puolen tunnin aikana sain koko ajan olla siivoamassa pissoja. Jos tuolla olisi 10€ sakko pissasta, niin meille olisi varmaan tullut satasen lasku! Veikka tuli paikalle hieman myöhemmin ja Mikon piti heti päästä moikkaamaan.

Ensimmäisen puolen tunnin aikana harjoittelusta ei tullut oikein mitään. Aika meni enimmäkseen pissojen siivoamiseen eikä Miko ollut erityisen innostunut esteistä. Muutamat kepit, pari hyppyä ja kerran A-este taisi olla saldo. Pistin vinkulelun taskuun ja sen vinguttamisesta oli hyötyä. En saanut aluksi Mikoon kontaktia millään sanalla, mutta vinkaus sai sen katsomaan ja tulemaan luokseni. Jopa parilla karkauskerralla Miko tuli takaisin hetken lelua vingutettua Jos Miko karkaa leikkimään, niin mitkään sanat ei saa sitä tulemaan takaisin.

Vajaan puolen tunnin jälkeen kävimme pikaisesti ulkona ja sitten vaihdoin nakit maksamakkaraan ja Turusta saatuihin nappuloihin. Sittenhän alkoi tapahtua. Mikoon ei ollut minkäänlaista ongelmaa saada kontaktia ja esteet sujui mukavasti. Puomista tuli meidän uusi suosikki, kun sen Miko menee ihan hyvin toiseksi kokeilukerraksi Treenasimme myös paikalla makaamista ja istumista sekä luoksetuloa. Välillä myös seurautin Mikoa seuraavalle esteelle, mutta Miko seurasi ainakin 20cm päässä. Leevin kanssa kokeiltiin paikkamakuuta vierekkäin ja hyvin sujui, vaikka pojat vähän toisiaan vilkaisivatkin. Vähän ongelmia aiheutti sähköisyys kun Miko sai melkein joka kerta säkärin kun annoin sille namin. Välillä leikimme Mikon kanssa vetoleikkejä, joka oli varmaan ihan mukavaa vaihtelua treeniin. Tänään oli tosi hyvät treenit (ainakin viimeinen puolituntinen) ja jäi hyvä mieli Seuraavilla kerroilla ehdottomasti lelu mukaan sekä vaihtelua nameihin.

Veikka lähti kotiin heti treenien jälkeen, mutta poikakolmikko jäi vielä ulos leikkimään ja kerjäämään. Kerjäämiseen osallistui myös Helmi Leevi on niin ihanan ahne, että tulee heti luokse jos kutsutaan eikä sen jälkeen leikit kauheasti kiinnosta kun pitää odottaa jos namia tulisi lisää Pari kertaa sain jopa Mikon tulemaan luokseni namia hakemaan, se tosin edellytti sitä, että Onni oli ensin mennyt Sofian luo. Pääasia kuitenkin, että tuli. Miko jäi jopa Leevin kanssa kerjäämään nameja. Sain pojat istumaan nätisti vierekkäin, mutta maahan-käskyt tepsi vain Mikoon. Ennen kun Miko ja Onni olivat ryhtyneet mukaan kerjäämiseen, ne juoksivat vauhdilla Helmiä päin. Toivottavasti hentoiselle Helmille ei kuinkaan käynyt, vaikka kiljahdus pääsi.

Täältä löytyy yksi video. Video ei ole kovin hyvä, kun itse kuvasin, mutta piti se silti jakaa Videossa on Miko puomilla ja minun oli pakko olla koko ajan lähellä, sillä muuten Miko olisi saattanut hypätä alas.

Alla vielä liuta kuvia:


Helmi, Onni ja Veikka (tämä kuva vain sen takia, että olisi edes yksi kuva Veikasta)


Helmi


Suloinen Helmi


Söpö Leevi


Miko Onnin kurkussa


Onni (tällä kertaa sivusta katsojana), Leevi ja Miko


Ai miten niin koikkerit on ahneita? (Helmi, Onni, Miko ja Leevi)


Leevi ja Miko kerjuulla


Namin vuoksi Helmi sietää Mikoa näin lähellä


Miko ja Onni