Olikin ihan hyvä, että lauantain agilityt peruuntuivat, sillä flunssa iski. Pakko on kuitenkin ollut käydä Mikon kanssa ulkona, sillä Markuskin on flunssassa. Lenkit ovat olleet lyhyitä, mutta onneksi se ei ole vielä näkynyt pojasta. Jostain syystä Miko on alkanut viikonloppuisin katsoa ikkunasta ja vinkua vähän sen jälkeen kun tulemme aamulenkiltä. En yhtään tiedä, mitä se tarkoittaa. Täällä vinkumisvideo. Ja nyt Miko aloitti taas vinkumisen ja ulos katsomisen kun kuuli tuon videon äänet Lauantain Miko onneksi vietti pääosin nukkuen. Toista päivää putkeen se tuskin jaksaa vaan olla, joten ehkäpä täytyy tänään pitää pikkutreenit. Tänään Mikon energiaa kului vähän myös leikkiessä, sillä tapasimme taas eurasier-Viivin. Kauaa leikkiä ei kestänyt kun me oltiin jo kotiin menossa. Mikon mielestä leikki loppui liian lyhyeen, kun sain kaksin käsin pitää vinkuvan Mikon hihnasta kiinni, kun se yritti lähteä Viivin perään.

Pientä luvanodottamistreeniä tein eilen illalla ja tänä aamuna. Kun tein itselleni leipiä, tiputin yhden makkaran lattialle. Miko sai luvan ottaa makkaran vasta kun olin tehnyt leivät valmiiksi. Aikaisemmin olen antanut luvan ottaa lattialla olevan namin melko lyhyen katsekontaktin jälkeen. Ruokakipon kanssa tosin on ollut pidempiäkin odotuksia. Hyvin Miko jaksoi odottaa, vaikka luuli, että jos jotain puhun niin se on sama kuin 'vapaa'. Pieni äännähdys ja Miko ymmärsi, ettei vielä makkaraa saanutkaan ottaa.

Tein näyttelysuunnitelmat keväälle ja kesälle. Huhti-heinäkuun aikana on suunnitelmissa 6 näyttelyä. Se on aika paljon, mutta syksyllä jää näyttelyt vähemmälle. Ja voihan olla, että ensimmäisten näyttelyjen tulosten takia jätän ilmoittautumatta viimeisimpiin näyttelyihin. Tältä näyttää suunnitelmat:

  • 25.4. Lahti kv, tuomari Martin Croeser, Etelä-Afrikka
  • 16.5. Mynämäki kr, tuomari Zsolt Lokodi, Romania
  • 22.5. Helsinki kv, tuomari Will de Vries-Hoogland, Alankomaat
  • 13.6. Raisio rn, tuomari Maret Kärdi, Viro
  • 10.7. Riihimäki er, tuomari Winny van Bavel-van Bokhoven, Alankomaat
  • 18.7. Mäntsälä kr, tuomari Orietta Zilli, Italia

Lahti on ainoa, johon tähän mennessä on ilmoittauduttu. Siksi pistin muut näyttelyt kursiivilla Mikon kalenteriin. Koikkerierkkariin olen varmasti tulossa, mutta Mikon osallistumisesta en ole vielä varma.

Tässä vielä ne keskiviikon painivideot: Kooikerpainia ja Mikon ja Leevin painia