Perjantain arkitottis peruttiin huonon sään vuoksi ja pakkasrajakin -10 ylittyi. Ensi viikon perjantainakaan ei ole arkitottista talviloman vuoksi. Parin viikon tauko siis, mutta kotona reenaillaan. Perusasentoa harjoittelimme eilen vain  pari kertaa, kun ei se oikein tuntunut sujuvan. Ensin näytti, että hyvä oli asento, naks ja nami, mutta tarkempi tarkastelu tämän jälkeen osoitti, että poika olikin vinossa tms. Tänään en ole millään saanut pientä treenituokiota aikaiseksi, vaikka aikomuksia on ollutkin. Huomenna sitten.

Ilmoittaudun eilen tokokurssille, jossa käydään läpi alokasluokan liikkeet sekä ylempien luokkien liikkeitä, mm. nouto ja ruutu. Kurssi alkaa luennolla maaliskuun lopussa ja huhtikuun perjantait tokoillaan klo 20-21 pohjois-Helsingissä. Eli perjantaisin ollaan sitten klo 23 kotona Toivottavasti huhtikuussa kevät olisi jo meneillään...

Olin ajatellut mennä tänään Mikon kanssa johonkin metsään, kun pitkästä aikaa on ihan vapaa viikonloppu. Aamulla oli niin kylmä, että Mikokin pari kertaa nosteli tassuja lyhyen lenkin aikana. Fiksuimmalta tuntui siis mennä johonkin lähemmäksi ja aamupäivällä olimme puolisen tuntia kentällä/niityllä. Pistin Mikolle takin päälle, kun oli niin kauhea viima, mutta otin sen jossain vaiheessa pois, kun takki tuntui vähän hankaloittavan muutenkin hankalaa lumessa tarpomista. Pakkasta oli -20 ja melko nopeasti Mikolla alkoi tassut nousta. Välillä se näytti niin surkealta ja palelevalta, että ulkoilu jäi lyhyeksi.

Kävimme seuraavan kerran ulkona vasta kahdeksan aikoihin ja silloin oli jo merkkejä tulevasta talvimyrskystä. Tuuli oli kova ja niin kylmä. Mikollakin tuntui välillä olevan hankaluuksia edetä suoraan tai pysyä paikallaan, kun tuuli oli niin voimakas. Silti Mikoa ei sää tuntunut haittaavaan, kun kaikkea piti jäädä haistelemaan. Pitäisi varmaan kohta lähteä iltalenkkikin tekemään kun kello on jo noin paljon.

Tässä kuvia aamupäivän ulkoilusta:


Iloinen juoksija


Markus kiusaa ja potkii lunta pikkuisen päälle