Tänään löytyi meidän ovesta lappu, että Miko on aamuisella vinkumisella herättänyt naapurit ja itkenyt päivisin. Ei tullu tosta tiedosta hyvä mieli, vaikka hyvä olikin asiasta tietää. En tiedä mitä asialle pitäisi tehdä. Jos on kyse eroahdistuksesta, niin täytyy vaan harjoitella yksin olemista. Hyvin Miko on mielestäni yksin kotona pärjännyt, vaikka itse ei voikaan tietää mitä poika on tehnyt ja onko pitänyt ääntä. Miko on jäänyt vain katsomaan, kun on sulkenut oven eikä pienen kuuntelun jälkeen ole kuulunut vinkumista. Miko on tosin saattanut jäädä ovelle makaamaan ja vinkunut hieman, jos toinen on lähtenyt pois. Pitäisi käydä kyselemässä naapurilta vähän lisää vinkumisesta ja itkemisestä, että voisi saada jonkin käsityksen mistä on kyse. Ja onko kestänyt pidempäänkin.

Miko on jatkanut vinkumista päivittäin. Aikaisemmin Miko vinkui vain viikonlopun aamupäivinä, mutta nyt sitä tapahtuu koko ajan jos Miko ei tee jotain/sen kanssa ei tee jotain. Se voi olla huomion hakemista, mutta kun aamuruokakaan ei maistu (iltaisin ei ongelmaa), niin tytöt voi olla vinkumisen takana. Työkaveri sanoi Mikon ulvomisvideosta, että tuota se on sitten seuraavat 10 vuotta joka kevät ja syksy. Toivottavasti kuitenkaan ei. Ei vinkumisessa muuten mitään, mutta jatkuva sellainen ei oikein sovi kerrostaloasumiseen. Ulkona on jatkuvaa pissojen nuolemista, vaikka en annakaan sitä tehdä. Pissoja kun on vaan joka paikassa.

Stressaavaa ajatella, mitä pitäisi tehdä. Jos nartut saa aikaan metelöinnin, niin siihen ei varmaan auta mikään. Paitsi ehkä yksi juttu, mutta... Täytyy huomiseksi keksiä Mikolle enemmän tekemistä.