Sairastelin neljä päivää ja kun Markus oli myös flunssassa, niin Mikolla jäi aktiviteetit vähiin. Miko pääsi ulos 3-4 kertaa päivässä, mutta lenkit oli lyhyitä. Tein Mikon kanssa parina päivänä pienet kotitreenit ja leikin välillä sen kanssa. Tuo ilmeisesti riitti Mikolle, sillä se nukkui enimmäkseen. Joka aamu toistui sama juttu, eli aamulenkin jälkeen alkoi ulos katsominen ja vinkuminen. Sitä kesti varmaan lähemmäksi tunnin ennen kuin Miko meni nukkumaan. Yritin estää vinkumista leikkimällä Mikon kanssa tai pistämällä maksamakkaraa kongiin, mutta hetkeksi se vain auttoi.

Keskiviikon tapaaminen Leevin kanssa tuli tarpeeseen. Miko sai painiessa purkaa energiaa ja pääsi ulkoilemaan vähän pidempään. Meidän kentän/niityn kohdalle on ilmeisesti tie tulossa. Missä Miko sitten juoksentelee vapaana? Kunhan lumet sulaa, niin lentokentälle pääsee taas vapaammin lenkkeilemään.

Ilmoittauduin pk-jälkikurssille, joka alkaa huhtikuun lopussa. Miko-nenäkoiralle kelpaa varmasti kaikki hajut, joten siksi kokeillaan. Sitä mejää vielä odotellessa. Hakukurssi olisi myös alkanut huhtikuun lopussa, mutta eiköhän meillä ole maalis-huhtikuussa ihan tarpeeksi kaikkea muutenkin. Tänään meillä piti olla agilitya, mutta hallille olikin tullut tuplabuukkaus, joten mennään ensi keskiviikkona. Katsellaan vielä saako viikonlopuksi porukan/ajan.

Sitten otsikon aiheeseen eli mistä näitä pilkkuja oikein tulee? Mikolle tulee pilkkuja koko ajan lisää. Ei ne mua haittaa, mutta mietin vain miten tuomarit niihin suhtautuu. Joissain arvosteluissa olen nähnyt mainittavan, että valkoisen värin pitäisi olla puhtaampi. Jos se tarkoittaa, että valkoisessa ei mielellään saisi olla ruskeaa karvaa, niin Mikossa ei puhdasta valkoista ole. Paitsi vatsassa. Pikakatsaus rotumääritelmään sanoo, että selvärajaiset puhtaan oranssinpunaiset läiskät valkoisella pohjalla. Ei mainintaa pilkuista.


Kaula/niska "kasvattaa" tällä hetkellä pilkkuja


Pilkkupoika


Kerrankin vähän ryhdikkäämpi asento