Tietenkin juuri silloin, kun mätsäri on 100m päässä, niin meillä on jotain muuta menoa. Viime vuonna Nummelassa oli mätsäri 2. pääsiäispäivänä, joten osasin kyllä odottaa, että se tänä vuonnakin on sama päivänä. Noh, Lahdessa saa varmasti parempaa näyttelykoulutusta. Veikkolassa on mätsäri 18.4, joten sinne sitten. Ellei pyydetä sinne töihin. Lohjalla, Showlinkin tiloissa, on mätsäri samana päivänä kun on Lahti kv. Mahtaa Tainaa harmittaa, kun jo toistamiseen menee Lohjan mätsäri ohi

Mulla alkoi tänään 10 päivän loma, josta tosin vain 4 päivää on lomapäiviä. Ohjelmaa on luvassa sen verran, ettei kotona kauheasti makoilla. Huomenna perjantaina on agilitya, ehkäpä viimeinen kerta AgiMestassa toistaiseksi? Lauantaina tai sunnuntaina mennään Helsinkiin agikisoihin, kuten on jo muutamaan kertaan tullut mainittua Maanantaina on näyttelykoulutus Lahdessa. Torstaina Miko pääsee hoitoon, kun me mennään taas keikalle, tällä kertaa Tampereelle. Arkipäivinä keikat onneksi alkaa aikaisemmin eli päästään vielä torstain puolella matkaamaan takaisin Helsinkiin. Me vietetään varmaan koko perjantai Helsingissä, sillä illalla on ensimmäinen tokokurssin kerta.  Lauantaina on kooikertokoa ja sunnuntaina kooikeragia. Näiden lisäksi ajattelin, että jos jaksan, niin menen Mikon kanssa Veikkolaan lenkille tiistai- tai keskiviikkoaamupäivänä. Siellä on metsätie, joka jatkuu niin pitkälle kuin vain jaksaa kulkea. Luvassa on siis vain kaksi tai kolme ohjelmatonta päivää, jolloin pitää ottaa ihan rennosti.

Eilen kotitreeneihin sisältyi myös tarjoamista. Ei Miko kovin montaa eri asiaa tarjonnut; katsekontakti, maahan, istu, tassulla kuopiminen ja lyöminen. Palkkasin jokaisesta pariin kertaan, mutta en kahdesti peräkkäin. Hieman turhautumista oli ilmassa, joten en vaatinut enempää eri asioiden tarjoamista.