HSL:n Reittiopas on kyllä tosi hyödyllinen. Sitä hyödyntäen matkustin perjantaina Vantaalle, lauantaina Espooseen ja tänään Vantaalle. Miten sitä ennen löysikään perille uusii paikkoihin pk-seudulla? Olen siis siitä hyvin kiitollinen

Nyt itse asiaan. Eli eilen kävimme Espoossa Mervin kooikerkoulussa. Paikalla oli Savinan lisäksi vain neljä muuta kooikeria; Miko, Rami, Edi ja uusi tuttavuus, muistaakseni 6kk ikäinen pentu Dio (olisikohan Black Amiikos Dio Damianus). Koska tytöt ovat sekoittaneet Mikon pään, en odottanut paljoa tältä kerralta. Ja hyvä niin, sillä Mikoon ei saanut minkäänlaista kontaktia kun se oli niin kiinnostunut hajuista. Meidän seuraaminen oli sitä, että pidin hihnan niin lyhyellä ettei Miko päässyt viereltäni. Yritin palkata joka kerta kun Miko katsoi minua ja yritin tehdä mahdollisimman helppoja harjoituksia, jotta tulisi onnistumisia. Läpsy saatiin tehtyä pari kertaa ja kosketusalustaa Miko tuuppasi nenällä ja tassulla. Kosketusalustan avulla onnistui myös pari hyppyä. Lopuksi koiruudet saivat leikkiä keskenään, mutta Miko sai pysyä kiinni, kun en sitä tuollaisella paikalla uskalla päästää irti. Ei kyllä ihme, että treenimotivaatio on kateissa, mutta eipä edistystä tule, jollei treenaa.

Tänään kävin katsomassa agilityn sm-kisoja Vantaalla. Herätys oli hyvin aikainen kun Nummelan bussien aikataulut eivät oikein sopineet jatkoyhteyksien aikatauluihin. Mineissä oli yksi kooikerhondje, Neta ja ohjaaja Hannu Männistö. Mineillä taisi olla aika vaikea hyppyrata kun 158 koirasta vain 33 pääsi finaaliin. Hannu ja Neta voittivat hienosti hyppyradan, ollen oikein nopeita.

Medeissä koohoja oli 9: Aida ja Nora Mattsson, Kiia ja Marja Salomaa, Lily ja Satu Siltanen, Luka ja Sami Oksa, Robi ja Jari Laitinen, Unto ja Ari Partti, Bitti ja Petteri Kerminen, Hugo ja Tarja Puumalainen sekä Frodo ja Jari Suomalainen. Medien hyppyrata oli ehkä vähän helpompi kun tuloksia tuli runsaasti. Finaaliin ei kuitenkaan päässyt heistä kuin 50. Luka ja Sami tulivat hyppyradalla hienosti kolmanneksi ja voiton vei Frodo ja Jari. Kolmantena koohoista finaaliin pääsi Nora ja Aida. Finaali olikin hyvin jännittävä ja rata vaikea, hylkäyksiä tuli paljon. Lukalle tuli harmittavasti hylkäys jo radan alussa. Jännitystä riitti, kun Jari ja Frodo tulivat radalle. Toiseksi tullut koirakko oli tehnyt kovan pohja-ajan, mutta Jari ja Frodo olivat pari sekuntia nopeampia ja voitto tuli! Selkeästi huomasi, että Jari ja Frodo olivat ennakkosuosikkeja Paikalla oli tosi kiva tunnelma ja varsinkin finaaliradalla yleisö oli hyvin mukana. Jännitystä riitti vielä minien finaaliin kun Hannu ja Neta menivät radalle. Valitettavasti jonkin ohjausvirheen tms vuoksi Neta meni väärälle esteelle ja se oli siinä. Loppu rata meni hyvin ja nopeasti, joten mahdollisuudet mestaruuteen olisi muuten ollut. Olisi ollut ihan kiva pistää tähän vielä koohojen tuloksia, mutta tulosseuranta taitaa tällä hetkellä kiinnostaa aikaa montaa muutakin, kun en sivuille pääse.

Kaksi viime viikonloppua ovat olleet niin täynnä ohjelmaa ja unet jääneet sen verran vähäisiksi, että odotan innolla ensi viikonloppua. Onneksi ensi viikolla työpäiviä on vain neljä.


Dio, Edi ja Miko


Edi


Miko tutkii Dioa


Oikein perusteellinen tutkimus


Mikon tekisi mieli näyttää kumpi on pomo


Mikon ja Ramin tuijotus


Bello