Aika turhaan tosin taidetaan odottaa, kun tavanomaista lämpimämmät ilmat kai jatkuu elokuulle asti... Tulin vain kirjoittelemaan, ettei mitään olla tehty

Ostin perjantaina ohjatun noudon kapulan sekä metallisen noutokapulan. Luulen, että noutoa on helpompi harjoitella ohjatun noudon kapulalla kuin noutokapulalla kun aikaisemmin mainittu on kooltaan pienempi. Miko otti heti ohjatun kapulan suuhun, mutta pudotti sen joka kerta aika nopeasti. Metallisesta Miko yritti ottaa kiinni, mutta irti piti päästää heti kun hampaat osui metalliin. Vaikuttaa siltä, että metallisen kanssa saadaan tehdä töitä. Kapulaharjoittelut on jäänyt vähiin kuitenkin siksi kun on niin lämmin ja jotta Miko ottaa kapulasta kiinni, sitä täytyy vähän innostaa. Innostaminen meinaa saalistusvietin hyödyntämistä ja se taas meinaa liikkumista. Mieluummin sitä kuumalla vain istuu paikallaan ja antaa toiselle kapulaa Iltalenkeillä ollaan vähän tokoiltu, pääasiassa perusasentoa ja paikkamakuuta. Maanantai-iltana käytiin rannassa, mutta kahlailut jäi sillä kertaa vähiin.

Ensi viikolla voisi ehkä käydä Agimestassa, jos vaan vähän viilenisi. Mietin, että ehkä Markuksen voisi ottaa mukaan ja kokeilla miten Miko hänen kanssa menee esteitä. Meillä vika selkeästi on hihnan toisessa päässä eli minussa. Kun Markus on Mikon kanssa lenkillä, niin Miko ottaa kontaktin aina sitä pyydettäessä. Jos Miko on vapaana, niin luoksetulon kanssa ei ole mitään ongelmaa. Markus tekee niin, että irtipäästettyään Miko ei saa lähteä ennen kuin saa luvan. Kerran Mikon ja Markuksen eteen oli ilmestynyt rusakko ja ääntä korottamalla Markus oli saanut Mikon tulemaan luokseen sen sijaan että Miko olisi lähtenyt pupun perään. Sitten kun minä olen mukana, niin Miko ei olekaan yhtä tottelevainen.

Tähän loppuun vielä vähän valitusta helteestä. On tosi ikävää, että ennätyslämpötilat osuvat juuri sellaiselle kesälle kun me asutaan kämpässä, joka muuttuu saunaksi kun ulkona on lämmin. Ainoastaan aamulla täällä on ok, muuten kauheaa kuumuutta kestää yöhön saakka. Itse on kiukkuinen kun on koko ajan niin ikävä olla eikä pysty mitään tekemään. Mikon puolesta taas tuntuu tosi ikävältä, kun pojalla on selvästi tukala olo ja välillä miettii, että toivottavasti se ei saa lämpöhalvausta. Ainakin Miko läähättää ja hengittää välillä niin kovaan tahtiin. Aamulla saa vähän siivottua, mutta muuten päivä menee viileää paikkaa etsiessä, lukiessa ja netissä surffatessa. Kuumuus on minulle niin lamaannuttavaa, ettei mitään pysty tekemään eikä mihinkään halua lähteä. Ulos ei voi mennä, kun sielläkin on niin kuuma. Uimarannat on varmaan ihan täysiä, mutta en olekaan rantatyyppiä. Voin käydä uimassa jossain mökillä, mutta yleiset rannat ei oikein innosta. Eikä niihin pääsee Mikon kanssa. Joten kotona ollaan ja tylsistytään. Valmiiksi jo ärsyttää jos koko loma meinaa olla tällaista. Toivottavasti sunnuntaina Mäntsälässä olisi ok ilma, ainakin nyt näyttää että olisi 30 astetta.