Ensin mejä-koeuutisia. Eilen tuli sähköposti, että 15.8. oleva koe on täynnä eikä me mahduttu mukaan. Kuitenkin jos peruutuksia tulee, niin niistä ilmoitetaan soittamalla. Harmitus oli suuri, mejä-kokeisiin ei siis ole helppo päästä. Tänään soi puhelin, mutta puhelu katkaistiin ilmeisesti kuuluvuusongelmien takia. Ajattelin sen olleen puhelinmyyjä, mutta sitten tuli tuo koe mieleen ja kävin tarkistamassa koevastaavan numeron. Ja sehän oli soittanut! Soitin hänelle takaisin ja ilokseni peruutuksia oli tullut ja meille oli paikka vapautunut, jee! Ensi viikonloppu vietetään siis metsällä. Toivottavasti on sopivat kelit. Jännittää jo

Sitten tavoitteista, joista on pitänyt jo jonkin aikaa kirjoittaa kun vuodestakin on yli puolet mennyt, mutta en vain ole muistanut. Annen kirjoitus muistutti kun oli samoja aiheita. Neljästä tavoitteesta kaksi on jo toteutunut. Miko on saanut näyttelystä EH:n ja mejää on kokeiltu. Ensimmäisestä virallisesta näyttelystä tuli ERI, joten tavoite ylitettiin jo silloin. Pistin kuitenkin tuon toteutumista tarkoittavan hymiön vasta kun EH 3.7. tuli. Tavoite oli EH eikä vähintään EH Mejää päästiin kokeilemaan Marjan ja Marja-Liisan kanssa, jonka jälkeen on harjoiteltu itsenäisesti. Enpä olisi vuoden vaihteessa uskonut, että tämän vuoden aikana menemme kokeeseen asti.

Tokon alokasluokkaan tai edes möllitokoon emme tule osallistumaan tämän vuoden puolella. Olisi pitänyt treenailla ahkerammin, että osaamisemme olisi sillä tasolla. Jos olisi sittenkään. Jos pääsemme syksyllä ohjatuille tunneille ja jatkan lähes päivittäistä treenaamista, niin ehkä ensi keväänä voi olla mahdollista osallistua möllitokoon.

Terveystutkimukset tullaan tekemään syksyn aikana, joten ihan hyvin kun kolme neljästä tavoitteesta toteutuu. Lonkkakuvissa Miko saa käydä loppuvuodesta, kun ikää on 1,5 vuotta. Tietääpähän mitä veronpalautuksilla tekee Polvet ja silmät käydään tutkituttamassa sitä ennen. Tai sitten kaikki samaan aikaan, mutta todennäköisesti kahdessa osassa. Terveystutkimukset saa tehtyä täällä Vihdissä. Skutnabbilla varmaan käydään kun olen ymmärtänyt, että on hyvä Tosin en tiedä tarkoitetaanko tuolla miestä vai naista, toinen on nyt äitiyslomalla...

Keskiviikkona piti käydä tekemässä jälki ja tänään siellä koirametsässä, mutta kun loma ihan kohta loppuu niin kotiin jääminen (ja myöhempään nukkuminen) tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Torstai olisi ollut ilmojen perusteella oikein hyvä jäljestyspäivä, mutta oli se myös hyvä siivouspäivä. Meidän olohuone näyttää nyt niin isolta. Molemmilla pupuilla oli 120cm pitkä häkki, joten yhteensä olkkarissa oli 2,5m häkkiä. Täytyy nyt edes kerran päästä jäljelle ennen viikonloppua, että saisi sen pidemmän tehtyä.