Miko sai alkuviikosta punkkipannan kaulaansa, joten toivottavasti tänä vuonna ei yhtään ällötystä tarvitse Mikosta nyppiä. Viime vuonna punkkeja ehti tulla kaksi ja sitä edellisenä yksi, mutta pannan/liuoksen jälkeen niitä ei onneksi ole tullut. Miko on jonkun verran rapsutellut kaulaansa kuten viime vuonnakin, mutta eiköhän panta ole silti ok. Tuli jälkikäteen mieleen, että olisi ehkä kannattanut laittaa Mikolle Bayvantic-liuos niskaan, sillä sitä suositeltiin meidän Viron reissulle, joka on reilun kuukauden päästä. Scalibor-panta tosin taitaa myös tehota ruskeaan koirapunkkiin. Täytyy tutkia.

Tänään oli Helsingin kooikertapaaminen Malminkartanossa. Kaiken kaikkiaan pistin kyselyjä 20 eri kooikerin omistajalle, mutta monella oli pääsiäisenä muuta menoa. Muutama ei ollut tulostaan varma ja paikalle tuli sitten yhdeksän koikkeria. Paikalla oli Mikon lisäksi Loki, Tessa, Retu, Onella, Remus, Niko, Nova ja Mizy sekä Freya ja Inca-tollerit. Päivä oli tosi lämmin ja takki oli ihan turhaan mukana. Onneksi välillä aurinko oli pilvessä ja vähän tuuli, ettei ollut niin kuuma. Kävelimme täyttömäen huipulle, jossa vietimme aikaa. Meidän punavalkoinen kooikerlauma herätti huomiota ja ylhäälle tultuamme meidän joukosta otettiin jokunen kuva Hienoltahan koikkerijoukko näyttää kun koiratkin on niin kivannäköisiä. En tiedä johtuiko lämpimästä ilmasta vai eikö koirien kemiat vain kohdannut, mutta sen kummempia leikkimisiä ei nähty. Tessa ja Retu painivat keskenään ja jotain pientä oli muillakin, mutta ei sen kummempaa. Miko sai olla koko ajan hihnassa, koska ei se olisi kuitenkaan mihinkään käskyihin reagoinut ja olisi saattanut kiusata tyttöjä. Tollerityttöjen lähdettyä Mikoa kiinnosti eniten Onella. Onella ei ehkä ollut ihan yhtä innoissaan Mikosta. Loki kävi muutaman kerran kiemurtelemassa ja hyppimässä Mikon luona, mutta ei Miko vaan innostunut leikkiin. Tosi kiva, ettei Miko ole kova ärisemään muille uroksille ja se voi olla toisten urosten lähellä, kunhan eivät ihan nenäkkäin ole.

Saimme kulumaan 2,5 tuntia täyttömäellä, sen lisäksi odottelimme mäen juurella ennen tapaamisen alkua puolisen tuntia sekä kävelimme Nikon ja Novan kanssa Malminkartanon asemalle, joten reilu 3 tuntia tuli oltua koikkeriseurassa. Oli kiva päivä ja odottelemme jo seuraavaa tapaamista. Toivottavasti saadaan mukaan lisääkin uusia tuttavuuksia, tänään niitä oli Loki ja Onella. Tai ei nyt uusia tuttavuuksia, mutta netistä tuttuja Kuvia tapaamisesta löytyy täältä. Tässä ryhmäkuva:


Vasemmalta Retu, Tessa, Niko, Nova, Freya, Mizy, Inca, Miko, Onella, Remus ja Loki