Sain työkaverilta Mikolle pallon, jollainen on työkaverin terrierille se kaikkein paras pallo. Toin pallon perjantaina kotiin ja Miko tykkäsi siitä kovasti. Miko varmaan tykkää kaikesta jossa on vinku. Pallon vinku on vaan niin kovaääninen, että on ihan pakko antaa Mikon leikkiä sillä vain hetken. Ei omat korvat kestä eikä varmaan naapuritkaan kauheasti tykkää. Mikon palloleikkiä videolla.

Tänään lähdin aamusta Lohjalle katsomaan erkkarin koikkereita. Olipas kiva nähdä taas useampi koikkeri ja erityisesti näyttelyn neljä pentua olivat aivan ihania. Eniten tuli tehtyä tuttavuutta Rexin (Maricosan's Rex Orion) kanssa, joka pariin otteeseen melkein kiipesi syliin Kiva oli nähdä myös Tessan perheen Retu (Frisian Gem Bastens Berthus) sekä sen sisarukset Terra (Frisian Gem Bastens Bouden) ja Etta (Frisian Gem Bastens Beatrix). Ihanan vilkkaita pentuja oli kaikki, varsinkin nuo nuorimmat. Näyttelyssä oli vain kaksi kehää ja se oli hallin pienemmällä puolella. Viimeksi kun kävin Showlinkin hallilla, siellä oli mätsäri isolla puolella. Oli kyllä siinä mätsärissä enemmän näyttelytunnelmaa ja tänään taas vähän mätsäritunnelmaa Tila ja kehät oli tosi pieniä. Leevi sai toisen sertin ja on enää yhden päässä valioitumisesta kunhan kaksi vuotta tulee kohtapuolin täyteen Näyttelyssä oli mukana peruspokkari, joten ottamani kuvat ovat huonoja, mutta kuvia silti täällä.

Mulle on joku kevätflunssa iskenyt, mutta toivottavasti huomenna päästään mätsäriin. Mätsärit tuleekin hyvin tarpeeseen ennen toukokuun näyttelyä. Meidän näyttelytauon piti olla viisi kuukautta, mutta siitä tuleekin yhdeksän kuukauden mittainen. Tänä aamuna lenkillä meidän taakse tuli kaksi mummoa ja Miko pysähtyi heitä katsomaan. Mummot pysähtyivät meidän kohdalle ja toinen ojensi kättä Mikoa kohti. Miko alkoi murista. Mummo oli ihan ihmeissään ja kysyi mitä tuo oikein meinaa kun Mikolla kuitenkin häntä heilui. Eihän kaikki hännänheilutus positiivista ole. Ei sitten mummot silitellyt. Miko kaipaa paljon vieraiden kosketteluja, jottei se vaan ala tuomarille murista. Harmittaa, jos näyttelystä saatu laatupalkinto huonenee siksi ettei koira anna koskea.


Tänään lenkillä