Miko 2 vuotta 7.5.2011

Paljon onnea myös veljille Rodille, Nikille ja Rikolle sekä siskoille Millalle, Saskialle, Daralle ja Stellalle!

Niin se aika on kulunut ja Miko on nyt jo 2-vuotias! Vuoden päästä sitä ehkä voi jo sanoa aikuseksi  Piti aamulenkillä etsiä joku kiva paikka, jossa voisi ottaa synttärikuvan. Meidän vieressä on päiväkoti, joka ei ole enää toiminnassa. En sen pihalle ole viitsinyt Mikon kanssa mennä, sillä siitä voi tulla sanomista, kivasti se kyllä olisi aidattu. Markus oli kerran lenkillä huomannut, että päiväkodilla on myös takapiha ja ehdotti sinne menemistä. Siellä ei ollutkaan muuta kuin hiekkalaatikko, joten en usko lasten siellä leikkivän. Kuvia tuli räpsittyä ja Miko innostui juoksemaan kepin kanssa. Tuosta saakin tulla meidän treenipaikka. Eilen illalla yritin treenailla koirapuistossa, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Ei Mikosta se ollut paikka takaaleikkauksien harjoituksille, kerran sellainen kuitenkin tehtiin sekä pari puun kiertoa.


Miko 1v. ja Miko 2 v

Vertailun vuoksi Mikon 1- ja 2-vuotissynttärikuvat. Karvaa on ainakin tullut lisää (huomaa rinta) ja rintakehä on syventynyt. Onhan se muutenkin paljon enemmän miehen näköinen.


Tässä vielä poseeraus, jossa jalat näkyy kokonaan

Synttärilahjaksi Miko sai pehmeän pallon, jonka sisällä oli vinku sekä poron kylkiluita (ei raakoja). Pallo on jo entinen. Päivälenkin jälkeen Miko sai synttärikakkunsa eli kermaviilillä kuorrutetun kana-kalkkuna-aterian, jossa kaksi pihvitikun palasta. Hyvin maistui!

Yksi isoimmista syistä, miksi järkkärin halusin, oli se, että sillä saa liikkeestä parempia kuvia. Tässä aamuisen keppi-ilakoinnin satoa:


Taipuisat ranteet...

Synttäreiden kunniaksi blogin ulkoasu sai vähän keväisemmän ilmeen.

Ennen juhannusta viikonloppuina riittääkin tekemistä. Ensi viikonloppuna molemmat päivät menee mätsäreissä, seuraavana viikonloppuna on Helsingin näyttely, sitten kooikereiden mejä-mestaruusviikonloppu, sitten Viron näyttelyreissu, sitten mejä-koe (jos vaan päästään mukaan), sitten Kotkan ja Riihimäen näyttelyt ja niiden jälkeen on juhannusviikonloppu, jolle ei ole ohjelmaa (ainakaan vielä)