Maanantain epiksissä oli ollut 6 mediä ja Miko sijoittui neljänneksi! Sehän oli melkein palkintopallilla Kaksi koirakkoa ei saanut ollenkaan tulosta, joten siksi meille noin hyvä sijoitus valtavasta virhepistesaaliista huolimatta. Torstaina selvisi, että Purina Areenalla on HAU Open agilitykisat 27.6. - 13.7.2011, joissa myös möllit mukana. Maanantaina olisi siis ollut epikset ihan meidän vieressä ja me matkustettiin Nummelaan asti! Lähdin vielä töistäkin tosi aikaisin, että ollaan ajoissa paikalla... No, eipähän mennä ensi viikolla Nummelaan. Maanantaina meillä on kontaktitreeni, mutta keskiviikkona päästään epiksiin. Seuraavalla viikolla mennään sitten maanantaina ja keskiviikkona. Purinalla on varmaan aika paljon enemmän porukkaa kun mitä Nummelassa oli, mutta mennään kun kerta lähellä on. Toivottavasti ei vaan tule Mikolle liikaa agilitya. Pieni tauko voisi olla paikallaan ennen kuin ohjatut treenit taas heinäkuun lopussa alkavat. Nyt siis tiedän, että kannattaa myös seurata agi.fi:n keskustelupalstaa eikä vaan koirat.com:in tapahtumakalenteria.

Miko on hassu koira. Viime viikonloppuna Taina L. kävi meidät kahdesti hakemassa meidän kadulta. Maanantaina aamulenkillä meidän talon nurkille ajoi auto, jonka nähtyään Miko höristi korviaan ja alkoi lähteä autoa kohti. Miko varmaan luuli, että Taina tuli taas hakemaan meidät, vaikka autossa muuta samaa ei ollutkaan kuin muoto (sedan-mallia). Me kuitenkin jatkoimme matkaa kotiin. Tiistaina Taina tuli taas meitä hakemaan ja keskiviikkona kadulle ajoi sama auto kuin maanantaina. Miko löntysteli perässäni (koska se hidastelee aina meidän talon lähellä...), mutta kummasti tuli vipinää kinttuun kun Miko näki auton. Tällä kertaa jopa näimme, että autosta nousi mies, mutta ei se vähentänyt Mikon kiinnostusta. Jatkoin matkaa kotiin päin, mutta Miko oli sitä mieltä että hän ei todellakaan lähde kotiin kun tuo auto on meitä tullut hakemaan ja pisti jarrut pohjaan. Kyllä Miko sitten kuitenkin suostui kotiin lähtemään, mutta taisi olla aika pettymys, ettei Taina ollutkaan tullut meitä hakemaan

Kahden viikon päästä me lähdetään Ouluun. Ollaan menossa molempiin kv-näyttelyihin ja niiden aikataulut on jo ilmestynyt. Lauantaille on ilmoitettu 12 kooikeria ja sunnuntaille 9. Kivasti siis nähdään pohjoisen kooikereita. Eniten odotan Rodi-veljen näkemistä. Täytyy toivoa, ettei lauantain tuomarille tule mitään esteitä, sillä muuten meillä on tuomarina Soile Bister. Hän on muistaakseni niitä tuomareita, joilta voi Mikolle tulla hyl... Mun mielestä koikkeria ei voi hylätä koon takia, koska rotumääritelmän mukaan liian pieni tai iso koko on virhe, muttei vakava virhe tai hylkäävä virhe. Mutta jos hylkäys tulee, niin sitten tulee. Oulun reissua odotellessa.

Kävin eilen katselemassa autoja, kun isä vähän väliä patistaa niitä katsomaan. Puhelut alkaa aina kysymyksellä, koska hankin auton tai olenko niitä katsellut Joo, auton kyllä haluan ja sellaisen joskus hankin, mutta ihan taloudellisista syistä sitä ei vielä ole. Kävin kuitenkin tarjontaa katsomassa. Olisi pitänyt jättää välistä, sillä löysin yhden, joka kiinnostaa hyvin paljon. Harmittaa tietenkin kun en sitä nyt voi ostaa. Kauhean paljon ei ole tarjontaa, josta valita, sillä haluan automaattivaihteisen ja kun isä auttaa valinnassa/ostossa, niin on vain yksi mahdollinen merkki. Ihan hyvästä syystä, ainakin osittain. En käy enää autoja katsomassa ennen kuin se on ajankohtaista. Pöh.

Loppuun pari kuvaa Nummelan reissusta.