Täytyy näin alkuun mainita, että Miko aloitti eilen illalla kolmipäiväisen Flubenol-kuurin. Tämä ihan vain itselle muistiin, jos joskus tätä tietoa tarvitsen

Meillä on ollut oikein harrastusputki kun jo neljäs päivä putkeen oli joko tokoa tai agilitya. Nyt sitten levätään muutama päivä ja torstaina on tarkoitus mennä taas agikentille (löysin muuten meidän kosketusalustan Kivikon kentältä, jee!) Toivottavasti saan aikaiseksi tässä välissä lähteä Mikon kanssa juoksulenkille. Viime viikolla kävimme kaksi kertaa. Samalla löytyi Pirkkolan suunnalta hyvä puunrunko tasapainoharjoitteluun. Harmi vaan kun tulee niin aikaisin pimeä, niin ei tahdo viikolla ehtiä rungolle tasapainoilemaan. Suurin osa puunrungoista on sen verran vanhoja, ettei niissä ole enää kaarnaa ja siksi ne on, varsinkin näin kostealla ilmalla, tosi liukkaita eikä siksi sovellu tasapainoiluun. Tai tuleehan siinä syville lihaksille töitä kun Miko yrittää pysyä rungolla, mutta ne on niin liukkaita ettei Miko vaan pysy ja kynsistä jää vaan viillot puuhun.

Tänään siis menimme taas Konalaan tokoilemaan ja taas saimme olla yksin, vaikka seuraa oli tulossa. Eipä siinä mitään, sainpahan pitää Mikon koko ajan irti. Ilokseni tilassa oli tokoeste. Hyppyä tulee niin harvoin harjoiteltua kun ei ole estettä. Aloitimme hypyllä. Vein esteen toiselle puolelle namikipon, jonka avulla hypyt onnistui hyvin. Esteen taakse seisomaan jääminen meni vähän niin ja näin. Muutaman kerran jälkeen jätin namikipon pois ja yritin saada Mikon suoraan kääntymään. Ensimmäisen tällaisen toiston jälkeen Miko ei enää lähtenytkään hyppyyn, vaan hyppy-käskyllä mm. pyöri ja meni maahan. Kyllä näkyy, ettei olla tätä pitkään aikaan harjoiteltu. Joskus hyppy meni ihan kivasti. Otin namikipon taas käyttöön ja johan onnistui.

Muita harjoituksia olivat paikalla makuu, liikkeestä maahan ja seis, luoksetulo, seuraaminen ja käännökset. Paikalla makaamista tehtiin ensin minuutti ja kävin palkkaamassa puolessa välissä. Myöhemmin tehtiin kahden minuutin makaaminen ja kävin taas puolessa välissä palkkaamassa. Viimeiset parikymmentä sekuntia oli hankalimmat kun Miko alkoi hieman liikehtiä. Tällä kertaa liikkeestä seis meni oikein hyvin, samoin liikkeestä maahan. Luoksetulo oli myös hyvä, vaikka Miko ensin vähän varasti.

Hyödynsimme taas pöytää, jolla seisotin Mikoa ja otin kuvia kännykällä. Myös pari kierrä-harjoitusta tehtiin pallin ympäri. Oli hieman hankala ottaa Mikosta seisotuskuva, kun itse piti kuvata sekä pitää namikättä ojossa, jotta Miko ei olisi katsonut suoraan kameraan. Siksi tämä Mikon 2,5 v. kuva ei ole ihan suoraan sivusta otettu.


Miko 2,5 v. eli puolen vuoden päästä jo 3 vuotta!
Tähän aikaan vuodesta herra ei näköjään ole ihan parhaassa karvassa.