Nyt vihdon alkaa näyttää siltä, että flunssa on selätetty ja olen päässyt takaisin töihin. Mikon kanssa ei silti vielä olla tehty mitään kummempia, kun pitää nyt vielä ottaa rauhallisesti, että varmasti jouluna olen terveenä. Viime viikolla ei siis tapahtunut mitään. Kerran lenkillä kävi hassu juttu. Satoi reippaasti kun käveltiin mäkeä ylös. Tien reunalla virtasi pieni puro (siinä asfaltin päällä), jota pitkin Miko käveli. Yhtäkkiä Miko sai jostain vainun ja alkoi haistella vettä. Sitten se kääntyi ja lähti menemään takaisin alaspäin. Miko jäljesti nenä veden pinnalla alas asti, jossa vesi valui viemäriin. Vieressä oli myös kallio, johon Miko nosti koipeaan ja sitten lähdettiin takaisin ylös. Ihan hassua, mitä lie haistoi

Vettä onkin viime aikoina tullut oikein urakalla eikä valkeasta joulusta ole tietoakaan. Neljän päivän päästä on jouluaatto eikä yhtään tunnut siltä. Jouluaaton olemme äidin ja Mikan luona Vantaan Rekolassa. Joulupukki on taas tulossa eikä Miko varmastikaan tykkää siitä yhtään sen enempää kuin aikaisempinakaan vuosina... Tai ei siinä kyllä tykkäämisestä ole kyse vaan pelkäämisestä.

Olisi halunnut ostaa joulukuvarekvisiitaksi Clas Ohlsonilta pienen (60cm) muovikuusen, jossa on ledejä, mutta se oli loppu ainakin Kampista ja Itäkeskuksesta. Piti keksiä muuta, joten otin kuvia Mikosta joulutähden ja lahjojen kanssa. Ei vielä tänäkään vuonna tullut kovin hyviä joulukuvia, mutta ehkä sitten joskus. En ole luova enkä osaa mitään sommitellakaan, mutta yritystä oli Ehkä sitten kun on lunta, lähden Mikon kanssa metsään ja pistän johonkin pikkukuuseen pari koristetta ja otan sitten kuvia.

Me aktivoidumme taas joulun jälkeen, joten

Hyvää joulua kaikille lukijoille!