Mitään kummaa ei meidän elämässä ole tällä viikolla tapahtunut. Mikolla on edelleen lepoaika meneillään. Maanantai ja tiistai olivat oireettomia päiviä, keskiviikkona Miko innostui riehumaan ulkona kovassa pakkasessa joka sai aikaan pienen yskänpuuskan. Pistin yskän pakkasen piikkiin. Torstaina Markuksen leikittäessä Mikoa se alkoi yskiä. Ei siinä ollut kuin muutama yskäisy, mutta aloitin varmuuden vuoksi oireettomien päivien laskun alusta eli nyt perjantai oli ensimmäinen oireeton päivä ja lepoa jatketaan torstaihin asti. Sitten vielä viikko ennen kuin ollaan toisten koirien kanssa tekemisissä. Eiköhän sitten ainakin olla oltu tarpeeksi varovaisia.


Mikon ei niin mukavan näköinen asento mun jalkojen päällä

Torstaina Taina kävi tuomassa Mikon uuden hihnan. Taina lähti saman tien ja sehän sai Mikon vikisemään ja vetämään Tainan perään. Ei tahtonut meidän lenkille lähdöstä tulla mitään ja jos hihna olisi päässyt irti, niin Miko olisi juossut Tainan auton perään... Vaihdoin Mikolle uuden hienon hihnan vanhan tilalle. Vielä se kaipaa hieman totuttelua, kun hihna on niin paljon jäykempi kuin käyttämäni "naruhihna", mutta eiköhän nahka käytössä pehmene.

Tällä viikolla on ollut kovin kylmä, mutta onneksi se ei ole meidän menoa pahemmin haitannut, Mikon ainakaan. Parina päivänä Miko on välillä nostellut tassuja, mutta melko nopeasti se alkaa kävellä taas normaalisti. Mantteli on käytössä pääasiassa vain agilityn yhteydessä, sillä ei Miko satunnaista tassujen nostelua lukuun ottamatta palele kunhan vaan pysytään liikkeessä. Lenkit on tällä viikolla ollut kovin lyhyitä Mikon lepoajan vuoksi ja loppuviikosta olen itsekin ollut sairaana. Tänään oli viikon kylmin aamu, -23,5, eikä yhtään palellut. Oli tosi nätti aamu, joten pari kuvaa piti ottaa.


Uusi hihna on "samaa sarjaa" pannan kanssa

Ensi viikko on ainakin Mikolle samaa tylsää kuin pari viime viikkoakin. Agility jää vielä ensi sunnuntaina välistä, mutta muuta aktivointia voisi jo kohta alkaa kehitellä. Siis sellaista, jossa saa innostua. Ajattelin käväistä viikon päästä Lohjalla katselemassa ja kuvaamassa kooikereita kun niitä oli ihan mukavasti ilmoitettuna.


Pilkkukoipi