Elo kaulurin kanssa on mennyt hyvin. Jonkun verran Miko osuu oviin, pöytiin ja seiniin, mutta muuten ei ongelmaa. Juominenkin onnistuu. Mulla on varmaan kohta jalat mustelmilla, kun Miko ei aina muista (tai tajua) ettei pääse ihan yhtä lähelle kuin normaalisti, joten se tervehtiessään ja muuten tulleessaan lähelle teloo jalkojani. Iho on onneksi jo vähemmän punainen, joten eiköhän kohta kaikki ole taas ok. Markus on käynyt tiistaina ja keskiviikkona Mikon kanssa yli neljän tunnin "pikniklenkin", joten kivasti Miko on saanut olla ilman kauluria. Myös tämän päivän ja huomisen harrastusreissuihin menee n. 3-3,5h/päivä.


Iloisemmalla ilmeellä / Miko hukkuu kauluriinsa

Tänään tokossa oli aiheena maahan meneminen. Alkuun paikkamakuu minuutin pituisena. Kävin pari kertaa palkkaamassa ja viimeisellä kerralla Miko lähti perääni. Muuten sujui ihan hyvin, mutta jonkun verran Miko vilkuili ympärilleen. Maahan menemiset meni myös ihan hyvin, mutta välillä Miko jäi seisomaan. Kouluttaja toivoi vähän lisää nopeutta liikkeeseen, mutta muuten meinasi liikkeen sujuvan hyvin. Hän sanoi, että kannattaa tehdä maahan menoja myös hitaasti kävellen ja juosten. Hidasta kävelyä kokeiltiin. Tein Mikon kanssa myös käännöksiä ja hyppyä. Hyppy oli jostain syystä vähän laiska. Miko hyppäsi kovin hitaasti läheltä estettä ja pysähtyi ihan heti sen taakse. Muuten se kyllä ihan innokkaasti tuli sivulle.

Kysyin kouluttajalta, että pitäisikö kaukoihin opettaa eri käskyt kun kuitenkin maahan-, istu- ja seiso-käskyjä tulee käytettyä myös muutenkin, jolloin riittää, että Miko menee maahan jne. eikä sillä ei ole väliä liikkuuko vai ei. Näytin meidän kaukoja, ensin istu-maahan, sitten istu-seiso ja vielä seiso-maahan. Kerran seiso-istu vaihdossa Miko liikutti takajalkoja, mutta muuten pysyi paikallaan. Kouluttajan mielestä Miko teki tosi hyvin vaihdot ja meinasi, että meidän kaukoista tulee vielä hienot! Itsellä ei ole kyllä ihan yhtä hyvää kuvaa liikkeiden tilasta, sillä mielestäni Miko liikkuu jonkun verran eteenpäin (paitsi tänään). Pitää vaan lisätä välimatkaa ihan pienin askelin.