Tänään arkitoko peruttiin, koska kouluttaja oli sairaana. Korvaavaa kertaa ei kai ole tulossa, joten tässä oli meidän harrastukset. Mikon kanssa tuli tehtyä paljon syksyn aikana. Tässä meidän kurssit:

- pentujen touhupäivä
- pentukurssi
- pentuagility
- tokon pentukurssi
- pentukurssin kertaustunti
- arkitottis
- tehoagility

Kerkesi Miko osallistua neljään näyttelyynkin, joista neljä luokkavoittoa ja kaksi ROP-pentua Tähän meidän menestys näyttelykehässä taisikin loppua, mutta käydään nyt kuitenkin jonkin verran kokeilemassa virallisissa luokissa.

On kyllä ihan hyvä olla jonkin aikaa tekemättä mitään. Tosin olin jo yhteydessä Merviin ja kooikertokoon ollaan menossa ensi vuonna Tammikuussa emme vielä pääse, kun on pentunäyttely samaan aikaan. Sain tänään luettua Tie tottelevaisuusvalioksi -kirjan, jonka kirjoittaja suositteli ensin lukeman läpi ja vasta sitten keskittymään yksittäisiin liikkeisiin. Joululomalla voisi tehdä meille sen tokon harjoitussuunnitelman (uuden vuoden lupaus voi olla siitä kiinni pitäminen!), että päästään tokossa eteenpäin. Maanantaina ostin puisen noutokapulan, vaikka sitä ei vielä alokasluokassa tarvitsekaan. Maanantaina jo vähän harjoittelimme kapulalla niin, että annoin sen Mikolle suuhun ja 1-2 sekunnin päästä irti-käsky. Muuten Miko olisi lähtenyt sohvalle sitä pureskelemaan. Tänään kokeilin uudestaan, mutta ei siitä tullut mitään kun Miko oli vain kiinnostunut taskussa olevista nameista... Pitää jossain vaiheessa ostaa metallinen noutokapula, että voi sitäkin jo harjoitella.