Ehkäpä lumi on tullut jäädäkseen, tai toivottavasti. On niin paljon kivempi kun ei ole niin pimeää eikä Miko kanna kotiin hiekkaa ja likaa. Lumen huono puoli on tassuihin tulevat lumipaakut, mutta tänään oli mukavaa kun pitkän lenkin jälkeen poistimme niitä yhdessä Mikon kanssa kylppärissä Minä otin paakkuja yhdestä paikasta ja Miko toisesta.

Eilen kun tulin suihkusta, löysin Mikon mussuttamasta mattoa. Tulin toruvasti puhuen ja tuimasti katsoen Mikon viereen kun eihän iso poika tuollaisia pentujuttuja enää tee. Miko alkoi heiluttaa häntää ja tuli viereeni istumaan, ei kai sille saanut olla vihainen

Kävimme tänään lenkillä läheisessä metsässä, että Miko pääsi vapaana juoksentelemaan lumessa. Rinteessä kävely oli vähän haastavaa Markukselle, jolla oli lenkkarit jalassa. Toinen meistä selvisi kuivin ja lämpimin jaloin Mikolle luminen rinne haastavine maastoineen ei ollut mikään ongelma. Rinteessä oli paljon oksia ja kiviä.

Tänään Miko painoi 16,2 kg eli muutosta kahden viikon takaiseen painoon ei ole tullut. Mikon saamat ylimääräiset makupalat on otettu huomioon iltaruuassa, mutta se ei näköjään riitä. Tai sitten olen vähentänyt ruokaa liian vähän. Voisin huomisesta lähtien tehdä niin, että Miko saa päiväruuaksi raejuuston kanssa vain 0,5dl nappulaa desin sijasta.


Lauantaina lumimaisemissa


Miko iloitsee vapaudesta


Luminaama


Hajut on (ilmeisesti) lumen alla, joten siellä myös Mikon pää


Nämä tuli torstaina postissa. Pipo on tosi kivantuntuista materiaalia ja kiva muutenkin :)
Treenikassi on sopivan kokoinen treeni-/näyttelytavaroille.
Numerolapunpidike toivottavasti osoittautuu käteväksi. Siinä on takana hakaneula vaatteisiin kiinnitystä varten ja nipsu, johon voi pistää numerolapun.
Tilasin nämä Ilo-Willasta. Toimitus oli pitkä, mutta sain alennusta :)