Kävin tänään Jäähallilla katsastamassa näyttelyyn tulleet kooikerit, jotka olivat kehässä ensimmäisenä. Aamupäivä oli oikein nätti ja aurinko paistoi ehkä vähän turhankin lämpimästi. Onneksi koirille löytyi varjoisia paikkoja. Ulkona oli ihanasti tilaa eikä kehän ympärillä olleet tuolitkaan ollut kovin kovassa käytössä.

Uroksista kehässä pyörähtivät Rommi nuorissa ja Jeroom avoimissa sekä Fico ja Timi valioissa. Uffe oli jäänyt kotiin. Tuomarina oli Will de Vries-Hoogland, jonka luulin olevan mies, mutta hän olikin nainen Hän oli vähän tuiman näköinen, mutta vaikutti mukavalta. Timi valittiin parhaaksi urokseksi ja Jeroom sai sertin ja vara-cacibin, joka kuitenkin muuttuu cacibiksi kun Timi on jo kansainvälinen muotovalio. Vara-serti taisi tulla Rommille. Nartuista kehään menivät Isla junnuissa, Tipi ja Amber nuorissa sekä Tytti avoimissa. Tytti valittiin parhaaksi nartuksi, joka sertin myötä tuli myös Suomen muotovalioksi. Tytti sai myös cacibin. Amber sai vara-sertin ja vara-cacibin. Sain selittää, mikä arvostelussa rastitettu VARACA oikein on. En tiedä osasinko ymmärrettävästi kertoa Tytti valittiin vielä ROPiksi ja Timi VSP:ksi. Aika hieno päivä Tytillä, onnea! Isla oli ROP-juniori.

Jonnan kanssa saimme kertoa yhdelle kooikeria miettivälle pariskunnalle rodusta ja vastailimme kysymyksiin. Sitten sisällä käymään. Ostin Kennelliiton pisteestä kannet Mikon rokotusvihkolle. Kiertelin vielä muutaman kojun ja sitten lähdin kotiin.

Mulla on kamerassa yhden kuvausohjelman asetuksissa niin, että kamera ottaa kolme kuvaa peräkkäin. Käytin sitä ja napsin kuvia ihan reippaasti. Kaiken kaikkiaan tuli näpsittyä 600 kuvaa Karsimisen jälkeen niitä jäi 150 Jäljelle jääneistä kuvista osa löytyy Kuvaboxista, kansiosta Helsinki kv 22.5.2010.

Me taidetaan tunnin tai parin päästä lähteä käymään Mikon kanssa metsässä. Harmi kun satoi, sillä olisin mielelläni ottanut Markuksen mukaan, että olisin voinut tehdä samalla jäljen. Markuksella ei ole kumppareita, joten ei taida lähteä mukaan...


ROP Black Amiikos Garmina Gailje ja VSP Manusia's Timmie-The Dutch