Tänään oli tosi kiva ilma, kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja oli niin valoisaa. Pakkasta olisi voinut olla vähän vähemmän kun aamulla taisi olla -20 kun tapasimme Leevin. Hyvin sitä kuitenkin painiessa tarkenee, mutta Leevillä ainakin tassut välillä paleli. Mikokin vähän nosteli tassujaan kun olimme ulkona iltapäivällä. Koomisen näköistä kun poika kyykkii toinen takajalka ilmassa

Olimme tiistaina Tainan kanssa opettelemassa digikameran käyttöä ja paljon uutta tulikin opittua. Tänään oli molemmilla lumi-asetukset testauksessa Kuvat näyttivät paremmalta, mutta myös runsaalla auringonvalolla saattoi olla osansa. Jospa vaikka huomenna saisi näyttelyssä ihan vähän parempia kuvia. Nyt olen alkanut rajaamaankin kuvia ja siksi muutin kuvakoon hieman isommaksi. Selvisi kurssilla myös sekin, että kamerallani saa otettua seepia- ja mustavalkokuvia Olisi vaan joskus pitänyt kaikkiin ominaisuuksiin kunnolla tutustua.

Leikkien aikana meidän läheltä meni yksi poika ja yksi koirakko ja molemmat ilmestyivät yllättäen näkyviin, mutta Miko ja Leevi pysyivät hienosti meidän luona. Pojalle molemmat taisivat kerran haukahtaa, mutta mitään lähtöaikeita ei ollut. Miko tuli välillä omatoimisesti hakemaan namia ja tuli aina kutsusta luokse. Eli oikein hienosti sujui vapaanaolo.

Lisäsin Mikon ja Leevin kansioon muutaman kuvan ja tässä pari:


Leevin hyökkäys


Leevi


Miko


Leevi ja Miko