Tänään löytyi Wiin ohjaimet, joten Miko pääsi punnitukseen. On muuten siitä kätevä tuo tasapainolauta punnituksessa, kun ensin punnitsen itseni ja sitten uudestaan Miko sylissä, niin se kertoo 0,1 kg tarkkuudella kuinka paljon painoa on tullut lisää. Miko painoi 15,7 kg eli vain 300g lähtenyt kuukaudessa. En uskonutkaan, että paljon on lähtenyt sillä viime aikoina Mikon liikunta on ollut niin vähäistä.

Portaiden nouseminen on varmaan ihan hyvää treeniä Mikolle. Portaat menee hyvin, mutta välillä Miko alkaa tasanteilla hidastella, menee ihan seinää pitkin ja vähän matalana. Jos hihna vähänkin kiristyy, niin jarrut menee päälle. En ymmärrä mistä on kyse.

Vaikka karvasta oli eilenkin puhetta, niin tässä vielä vähän lisää... Imuroin tänään ja se karvamäärä mitä tästä kämpästä löytyy on ihan uskomaton! Pitäisi varmaan imuroida joka toinen päivä. Viime keväänä Miko oli vielä alle vuoden ikäinen pentunen, joten ei sillä karvaakaan ollut yhtä paljon kun nyt isona poikana. Meni aika paljon aikaa imurointiin kun mattoja ja sohvaa sai imuroida vaikka kuinka, että karvat lähti.

Pääsimme Munkinseudun koirakerhon agilityn jatkokurssille! Maanantaina on myös luvassa I-HAH:in jäsenkatselmus. Täytyy toivoa, että menee hyvin ja pääsisimme jäseneksi. I-HAH:lta olisi kiva saada treenipaikka kun tuo MKK:n agility on vain joku viiden kerran kurssi. Täytyy alkaa maanantaita varten vähän panostamaan kontaktijuttuihin, kun ei olla mitään vähään aikaan Mikon kanssa tehty. Täytyy lomaviikolla varata pari aikaa vaikka AgiMestaan, että päästään vähän agilitaamaan ennen toukokuuta.