Tänään kävimme harrastamassa agilitya kuuden koikkerin porukalla. Paikalla oli meidän lisäksi Leevi, Onni, Helmi ja Veikka sekä Oliver viimeiset 15-20min. Halli oli mukavan iso ja tilaa oli kunnolla. Esteet olivat seinien vieressä ja otimme niistä kentälle putken, pussin, kepit, hyppyjä ja renkaan. Jokainen harjoitteli vuorollaan yhtä estettä. Aloitimme Mikon kanssa kepeistä. Ne meni ihan ok, vauhtia ei tosin ollut. Harjoitteluun tuli katko, kun pojat innostuivat takaa-ajoon. Tämän jälkeen Miko onneksi pysyi hyvin hallinnassa. Veikka vaan tahtoi välillä karkailla Keppien jälkeen oli vuorossa pussi. Kokeilin, jos Miko olisi mennyt pussiin käskyllä ja käsiohjauksella, mutta ei onnistunut. Teimme siten niin, että jätin Mikon istumaan ja kävin nostamassa pussin suuta. Myöhemmin onnistui pari kertaa myös käsky ja ohjaus. Pussin jälkeen menimme kahdelle hyppyesteelle. Jätin Mikon odottamaan ja annoin käskyn esteiden toisesta päästä. Miko taisi varastaa joka kerta... Ei se oikein malttanut odottaa käskyä. Putkeenkin yritin saada Mikon ensin käskyllä ja käsiohjauksella, mutta odotetusti Miko ei mennyt putkeen. Pari kertaa jätin Mikon odottamaan putken toiseen päähän, sen jälkeen heitin namin putkeen ja juoksin toiseen päähän huutelemaan. Putkikin onnistui pari kertaa käskyllä ja ohjauksella, hienoa Rengas oli meille kokonaan uusi este. Ensin pistin namin renkaan läpi, jolloin Miko hyppäsi läpi. Sen jälkeen jätin Mikon istumaan toiselle puolelle ja annoin hyppy-käskyn. Tässäkin Miko varasti lähes joka kerta. Mutta hienoa, että poika tajusi nopeasti mistä oli kyse. Viimeisillä nameilla yritin saada Mikon puomille, mutta sitä varten olisi tarvinnut enemmän namia, joten viimeinen este oli kepit. Miko oli hankala saada aloittamaan kepit, kun ei se lähtenyt namikäden perään. Mutta sitten kun se lähti, niin loppu meni hienosti. Viimeiset 10min olimme sivussa, kun ei ollut enää mitään millä palkata.

Tunnin jälkeen päästimme pojat vapaaksi yhdelle pihalle (halli on teollisuusalueella) ja heti ensimmäiseksi kaikki juoksivat meistä poispäin ja kääntyivät rakennuksen taakse. Sinne katosi kaikki koikkerit, mutta hetken päästä ne jo juoksivat takaisin Veikka ennen tuntia välillä ärisi Mikolle ja Leeville, mutta Miko jaksoi siitä huolimatta yrittää tehdä tuttavuutta. Onneksi kaikki meni hyvin, kun pojat olivat vapaana. Pari kertaa Onni ärähti Leeville, joka yritti sitä astua. Miko haukkui kovasti kun juoksenteli/leikki Oliverin kanssa. Veikka lähti vähän aikaisemmin ja se alkoi hihnassa vinkua, kun olisi halunnut vielä leikkiä Kotimatka sujui väsyneissä tunnelmissa.

Täällä video poikien juoksentelusta ja täällä kuvia. Pitäisi vähän enemmän karsia noita kuvia tai vaan ottaa niitä vähemmän Mutta katsoo nuo ken jaksaa.