eli Filomeides Kiss Me Katey on 11,5 viikon ikäinen irlanninsusikoiranarttu, joka asustaa Malminkartanossa isän ja Päivin kanssa. Perheeseen kuuluu myös sekarotuinen Sisi, joka ennen asusti siskon luona.


Sandra

Kävimme tänään Mikon kanssa tapaamassa pentua. Pentu oli nukkumassa, mutta Sisi tuli vastaan ja oli niin innoissaan Mikosta, ettei Miko meinannut päästä rappukäytävästä sisään. Sandra kyllä heräsi ja tuli katsomaan keitä tuli. Meni hetki ennen kuin Miko ja Sandra pääsivät tekemään tuttavuutta kun Mikolla ja Sisillä oli jo painit menossa (Miko ei oikeasti varsinaisesti paini vaan yrittää astua Sisiä). Kun Miko ja Sandra pääsivät nenäkkäin, Miko murisi pennulle! Ehkä Sandra oli jo niin iso ja tumma väriltään, että sai Mikon murisemaan. Vaikka Miko parin tunnin aikana muutaman kerran pennulle murisi ja kerran ihan ärähti, niin kyllä Miko kuitenkin enimmäkseen oli nätisti ja teki tuttavuutta pennun kanssa.


Tutustutaan


Sandra haistelee Mikoa


Sandra ja Miko


Ehkä Sandra on sittenkin ihan mielenkiintoinen...


Sandra joutui katsomaan leikkejä sivusta


Sisi ja Sandra

Sandra yritti välillä päästä Mikon ja Sisin leikkeihin mukaan, mutta joutui jäämään kolmanneksi pyöräksi. Sisi vähän leikki "siskonsa" kanssa kun Miko oli Markuksen sylissä jäähyllä. Muuten Sandra joutui katselemaan leikkejä sivusta. Miko ja Sisi ei pystynyt olemaan erossa toisistaan, vaikka molemmilla oli kuuma ja ne kielet pitkällä läähätti. Miko oli siksi pakko ottaa hetkeksi sivuun. Se piti ensin kantaa vesikupille ennen kuin alkoi käydä siellä omatoimisesti. Sisillä meinasi välillä mennä hermot Mikoon, mutta kyllä se silti Mikon leikeistä tykkäsi. Mikon jäähyn ajan Sisi yritti tulla härnäämään ja saamaan Mikon taas leikkiin.

Miko ei olisi halunnut jättää Sisiä ja ulkona pisti vastaan eikä suostunut liikkumaan. Ensin Miko pisti seisoen jarrut päälle, mutta koska jatkoin edelleen matkaa, niin Miko meni maahan makaamaan. Lyhyt matka asemalle kesti pitkään kun Miko ei olisi millään halunnut liikkua. Ihan hassu poika, luulisi levon jo maistuvan. No, nyt täällä onkin ihan väsy poika.


Miko ja Sisi


Tanssia?