...olisi ollut tänään, mutta me ei oltu siellä. Perjantai-iltana Taina mainitsi, että Turunkin tuomari olisi muuttunut. Heti piti käydä näyttelyn sivuilla ja ranskalainen tuomari oli sairastunut ja tilalla suomalainen Tapio Eerola. Tuomarimuutos oli masentavaa kun olen ollut niin orientoitunut lähtemään näyttelyyn. Edellisestä kerrasta on jo aikaa ja seuraava on todennäköisesti vasta toukokuun lopulla. Tutkin KoiraNettiä, josta selvisi että Eerola on arvostellut vain muutamia kooikereita. Luin kaikki arvostelut, mutta ei niistä oikein ollut apua. Vielä lauantaina kovasti pähkäilin lähdemmekö vai emme. Tulin siihen tulokseen, että lähdemme vaikka hakemaan sen H:n. Paikallakin kun oli vielä ihan kivasti koohoja.

Lauantaina iltapäivällä kävimme kaikki kolme lenkillä ja Markus johdatti porukkaa. Lenkillä oli paljon ylämäkiä, jyrkkiäkin, joissa hengästyi. Jossain vaiheessa tunsin keuhkoissa sen kylmän, jota suun kautta oli tullut hengitettyä ja tiesin, ettei siitä hyvää seuraa. Ilta meni yskiessä ja seuraavan yön nukuin tosi huonosti. Varmaan näyttelyä tuli jännitettyä. Aamulla oli tosi huono olo, joten pakko oli jäädä kotiin. Kuumetta varmaan ainakin on, kun välillä palelee ja välillä on hiessä. Ei sitten auta muu kuin odottaa toukokuun näyttelyitä. Sitä ennen ei ole missään mitään ok tuomaria, paitsi Vaasassa Helsinki Winnerin tuomari, mutta se on turhan kaukana. Vähän harmittaa, etten ilmoittanut Mikoa Helsinki Winneriin. Tuomari on antanut Mikon isälle EH:n, tosin ei kovin hyvällä arvostelulla, mutta koosta ei ollut mainintaa.

Miko on tänään nukkunut kanssani sohvalla ja antoi aamulla nousta vasta kun itse halusin, hieno poika

Tällä viikolla olen parina iltana muistanut ottaa lelun mukaan lenkille. Eilen Miko ihan kivasti leikki lenkin loppupuolella, mutta sitä edellisellä kerralla ei oikein innostunut. Uusi vinkuva pallo on superkiva lelu ja kaninkarvalelu on myös ok. Ainakin Miko molempien perään on vinkunut, vaikka pupulelusta se ei voinut ottaa hampailla kiinni, vaan vain nuoli sitä. Saa nähdä miten toimivat tiistaina agilityssa. Toivottavasti olen silloin jo parantunut.


Miko lauantaiaamuna pesun jälkeen


Vähän ujostuttaa :)